opis 2 osob po hiszpansku!!!

Temat przeniesiony do archwium.
czy moglby ktos mi pomoc napisac opis 2 osob, codzi tu o wyglad..czy ktos ma brode, wasy, kolor wlosow, oczu..

po 8 zdan do kazdej osoby:P

dziekuje,

mm
"pomóc"? Odwalanie za kogoś roboty to nie jest "pomoc".
Napisz sama, przyłóż się trochę, wklej na forum, ktoś poprawi błędy.
kurde, wiedzialam ,ze zaraz ktos sie doczepi..

wiec ktos moglby mi napisac??? mi to zajmie duzo czasu, a komus kto zna hiszpanski 5 minut..:)
Nie "doczepi" tylko przypomni złotą forumową zasadę ;) I przy okazji przypomni Ci o TWOICH obowiązkach.

Chcesz się nauczyć hiszpańskiego? Jeśli tak to odrabiając za Ciebie zadanie trochę Ci przeszkodzimy w zdobyciu wiedzy. Zrób to sama dla własnego dobra.
>> mi to zajmie duzo czasu, a komus kto zna hiszpanski 5 minut..:)

ty to masz dziewczyno tupet... Wszystkie swoje prace domowe zlecasz innym, bo tobie to zajmie dużo czasu? A ty w tym czasie co, może telewizję sobie pooglądasz?
Mnie czasem korci żeby komuś taką pracę "napisać". No ale raz wystarczy :D
ciekawe czy ty tak zawsze wszystko robisz sama???
to bylo do kana1
jednak od polakow nigdy nie uzyska sie pomocy..co za narod..

czlowiek poprosi o cos to jeszcze mu powiedza, ze jest glupi i wykorzystuje ludzi..

:(

a ja tylko poprosilam..
No! To teraz jelenie zbiegną się jak do paśnika ;)
a ty nie masz nic innego do roboty???
Owszem tylko poprosiłaś. Poprosiłaś o POMOC.
Zaproponowałam Ci POMOC.

Tymczasem Ty chcesz, żeby ktoś zrobił to ZA CIEBIE. Przy zerowym wysiłku z Twojej strony chcesz mieć z głowy obowiązki.
Fajne podejście. Szkoda, że w pracy się nie sprawdza. O dziwo chyba w każdym kraju ;)
Nie o mnie jest ten wątek, to po pierwsze. Po drugie ja nie wymagam od obcych osób by zrobili coś za mnie.

Jak będziesz pisać pracę magisterską (o ile) to też poprosisz ludzi na jakimś forum by ci ją napisali, bo im to zajmie mniej czasu?

A poza tym ty nadal nie widzisz nic złego w tym, że NIE CHCE ci się odrobić twojej pracy domowej? Nie napisałaś, że nie umiesz tego zrobić tylko, że tobie by to zajęło za dużo czasu. A czemu ktoś tu na forum miałby poświęcać SWÓJ własny czas dla ciebie?

P.S.
Napisz jak potrafisz, ktoś ci to na pewno poprawi.
Może nawet ja poświęcę swoje 5 minut... hehhehe...
może poproś Finów..
no, to miało być post wyżej :)
Napisz jak potrafisz, ktoś ci to na pewno poprawi. – jak radza Kana i Agniecha...

A jak nie, to ja Ci pomoge... ;-)

(uwaga, wklejam...)

Musisz mi tylko napisac:
1. Na jakiem poziomie to ma byc?
2. Na jaka ocene?
3. Na kiedy?
4. I ile mi za to zaplacisz?
chyba sobie poszedl ten ktos, szkoda, Aga moglaby mu napisac jedna z tych swietnych prac...:))))jakos nic tu sie nie dzieje...
A tak w ogóle to dawno nie było kogoś, kto by się rzucał, że nie chcemy mu zadania odrobić. Już myślałam, że się młodzież połapała o co w tym chodzi, a jednak nie...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Sólo en español

»

Studia językowe