KTO MA NAPISY DO FILMU "Una hora más en canarias"

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, poszukuję polskich napisów lub ewentualnie po angielsku do filmu
"Una hora más en canarias" podobno ten film to hiszpański hit lata 2010 :)
Jakby ktoś miał lub obejrzał ten film (i zechciał przetłumaczyć)
proszę przesłać na [email]
Pozdrawiam
Nowy film dopiero co w kinach w Hiszpanii od lipca więc cierpliwości. Na torrentach tylko screenery narazie - szkoda oczu. Wyjdzie na DVD to i napisy się pojawią.
Szkoda, że w Polsce nie lecą hiszpańskie filmy, tylko sama komercja amerykańska... :/ no ale cóż, poczekamy aż się na dvd ukaże i wtedy może i napisy się znajdą.
Pozdrawiam
Obejrzałem zwiastuny i raczej "podobno" bo zaden 'hit' chyba. Podejrzewam, że ten film będzie takim samym rozczarowaniem jak swego czasu niby kontrowersyjny "20 centímetros". Ja nie trawię takich zamerykanizowanych produkcji z bzdurnymi i sztucznymi wstawkami "musicalowymi" które rozwalają film i robią z niego "nie wiadomo co".
Nie widziałam zwiastuna, czytałam, że to niby hit. Najważniejsze, że gra w nim jedna z moich ulubionych aktorek ;) Angie Cepeda ;) pozdrawiam
agusiaczek86 27 Sie 2010, 01:12 odpowiedz
Szkoda, że w Polsce nie lecą hiszpańskie filmy, tylko sama komercja amerykańska... :/ no ale cóż
-------------------------------------
Na TVP Kultura późnym wieczorem (ok. 23:00) lecą filmy prod. hiszpańskiej, takie jak np. Camino De Los Ingleses, El; Azuloscurocasinegro (jeden z moich ulubionych) ; Dias contados; w czwartek będzie Abre los ojos
Temat przeniesiony do archwium.