Jak jest 'kratopiaskownik' po hiszpańsku ?

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć,

Czy ktoś wie jak jest 'kratopiaskownik' po hiszpańsku ?

Pozdrawiam,

Emil
Skoro nie opisałeś szczegółowo co to jest to sam szukaj co ci pasuje bo my nie jasnowidze...
http://www.google.pl/#hl=pl&biw=1024&bih=638&q=planta+depuradora+de+aguas&oq=planta+depuradora+de+aguas&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=6857l17755l7l32l26l2l0l0l5l256l3505l7.11.6&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=44f590f41ff1cf16
Kratopiaskownik to maszyna stosowana w oczyszczalniach ścieków. Nie chodzi mi żeby znaleźć na Google co to jest tylko jak jest to słowo po hiszpańsku.

PS. Coś takiego jak jasnowidz nie istnieje.
Mam nadzieje, ze jednak SAM znajdziesz...
Pomagamy w nauce...
A nie zarabianiu....
Lo siento...
Wierz mi, że gdybym gdzieś znalazł to bym tutaj nie pytał. Spróbuj poszukać a zobaczysz, że to nie takie łatwe.

Wcale na tym nie zarabiam. Myślisz, że na przetłumaczeniu słowa można wiele zarobić :) ?

To, że jest to maszyna z oczyszczalni ścieków to można sie dowiedzieć jednym kliknięciem. Problem w tym, że jest mnóstwo systemów oczyszczania i nazewnictwo techniczne często nie ma idealnego odpowiednika.
DLATEGO TEŻ podałem ci linka do hiszpańskiego opisu róznych linii technologii oczyszczania abyś znalazł gdzie w całym cyklu może być ten kratopiaskownik i to jak jest opisany to wtedy ewentualnie możemy kombinować i szukać konkretnego odpowiednika.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia