Witam! Odpowiedź, temat - rodzina

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Na jutro mam odpowiedź z hiszpańskiego o temacie: rodzina. Czyli konstrukcja mniej więcej taka: Mam na imię XXX XXX, mam 17 lat i mieszkam w XXX XXX. Chodzę do I LO w XXX XXX. Moja mama ma na imię Anna, a Tata Daniel, mam także psa o imieniu Carla. Często z rodziną wychodzimy do kina bądź nad jezioro. Z tatą często wędkuje, a z mamą gram w scrabble. Nie mam rodzeństwa i nie przeszkadza mi to. Kocham całą Swoją rodzinę.

Mniej więcej to tak ma wyglądać. Jakby ktoś mógł mi to skonstruować po hiszpańsku oczywiście, to byłbym bardzo wdzięczy. Chciałbym mieć 4 na koniec, a że mam dużo do roboty teraz to chciałbym, aby ta odpowiedź mi wyszła i żebym zasłużył na to 4. Z góry dziękuję wszystkim którzy będą chcieli mi pomóc. Oczywiście można dodać od siebie jakieś zmyślone fakty ponieważ to nie musi być prawda, a jak ktoś obeznany coś doda to na pewno pomoże : ).
masz 17 lat ??
a Ty myślisz, że jeśli ktoś to za Ciebie napisze to będzie zasłużona ocena?! Ty w ogóle wiesz o czym piszesz?! Tutaj nikt nie odrabia zadań domowych, jedynie się je tutaj poprawia.
Musze przyznac, ze wspolczesna mlodziez jest coraz bardziej bezczelna, wyrachowana i "cwaniacka". Chciec dostac wyzsza ocene poprzez wreczenie nauczycielce cudzej pracy, po prostu gratuluje tupetu.
nie dość, że najprostsze zadanie, to jeszcze najlepiej cudzymi rękami...
Napisz:

Paso todos los días estudiando español como es la pasión más grande de mi vida. Amo el idioma español y más a mi profe que es la persona más justa e inteligente que he conocido en mi vida.

Napewno dostaniesz upragnone 4 :). Zgredami z forum się nie przejmuj, w życiu trzeba być cwanym. Co tam 4, będzie 6!
Dobra, kasuję ten post.
edytowany przez Pedrito_88: 07 cze 2011
Dobra, kasuję ten post.
Napisałem post dlaczego chciałbym aby ktoś to zrobił dla mnie, a poza tym to będzie odpowiedź i chodziło mi o wzór, a nie gotowca, bo nie mam zamiaru tego wkuwać, tlyko nie znam konstrukcji takiej wypowiedzi, ale pomocni idioci z tego forum jak zwykle zaskakują mnie siłą swego trollowania. Hiszpańskiego uczę się od tego roku, mimo iż języki mi łatwo idą to z tym nie jest tak łatwo, a w konstrukcji takiej wypowiedzi nie wiem zupełnie co zrobić i chodziło mi o wzór w którym podałem po polsku specjalnie jakieś gówna pokroju jeziora czy coś. Dzięki wam moja wiara w inteligencję innych ciągle maleje i to chyba dobrze skoro tylko tacy ludzie tu są.
Po tym co jest tu powyżej napisane, ktoś jeszcze wątpi w słuszność niepisanych zasad tego forum ?
edytowany przez argazedon: 07 cze 2011
Nauczyłem się na debilizm odpowiadać podobnym językiem, aby rozmówca zrozumiał. Niestety ludzie nadal są takimi hipokrytami, yh.
¡¿hipócritas?! prfff jajaja
A ja uważam, że Fylypekk ma dużo racji... Czego się Go czepiacie, że chciał mieć zadanie? Jak się nie nauczy języka, bo inni będą za niego prace domowe odrabiali, to sam sobie będzie winny... A w regulaminie forum NIGDZIE nie jest napisane, że nie odrabiamy, bo po pierwsze nawet regulaminu nie ma, bo się adminowi nie chciało napisać. Za to jest osoby dział do postowania, który właśnie sugeruje odrabianie prac domowych...
Ja nie chce gotowca, ale wzór, słowa, zwroty gotowe itd. Bo nie znam tego, a z translatorem nie za bardzo mi to wyjdzie ; /.
Gdybyś był wystarczająco inteligentny to wpisałbyś parę słów w okienko i dostał mnóstwo wzorów tego typu opisów z tego forum.
Polecam ci wspaniałą i pomocna stronkę :
http://www.odrobzadaniezabezczelnegolenia.pl
edytowany przez argazedon: 08 cze 2011
Polecam Ci stronkę http://www.nauczsieczytaczezrozumieniem.net/poradniki/skrajni_debile/alfabet_dla_bezmozgowcow
No, no, no...
Ciekawie...ciekawie...
Temat przeniesiony do archwium.