Praca społeczna (wym. znaj. hiszpańskiego)

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam chętnej osoby do pracy społecznej z bardzo dobrą znajomością języka hiszpańskiego. Warunek ukończone 18 lat.
hej
mozesz napisac cos wiecej?
z gory dziekuje
Tworzę grupę społeczną która być może w przyszłości przerodzi się w fundację.
Głównym celem jest nawiązanie kontaktów z organizacjami obrony praw człowieka w Argentynie.
Ponieważ ja nie znam hiszpańskiego, potrzebuję pełnoletnią osobę z dobrą znajomością języka. Praca niestety nie jest płatna, gdyż jak już wspomniałem nie prowadzę fundacji.

Pozdrawiam
witam
teraz wyjezdzam na miesiac do Hiszpanii, wiec bede raczej malo dostepna
jakby miala wygladac ta wspolpraca?
mozna wiecej szczegolow
pozdrawiam
Poprosiłbym o podanie twojego maila wtedy postaram się to sprecyzować
Możesz napisać coś więcej na temat tego, jak wyobrażasz sobie współpracę czy pomoc w kwestii fundacji. Chodzi o nawiązywanie kontaktów poprzez pisanie listów, pism, organizowanie spotkań? Pozdrawiam
Wszystkich chętnych uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich zapytań pod podany adres mailowy. Odpowiem na każde zapytanie indywidualnie.

[email]

Pozdrawiam
Volunteer offers are under asscociations, dont trust this "underground" advertisement.rnrn Las oportunidades de voluntarios son por medio de asociaciones, tenga cuidado con estas "Ofertas al negro".
KOCHANI !!!

Nadal poszukuję chętnych do pracy społecznej znających dobrze język Hiszpański.

Nie będzie za to pięniędzy, nie będzie uznania ani sławy. Będzie natomiast ciężka praca, a może przedewszystkim satysfakcja jeżeli założone rzeczy się powiodą.
Zachęcam do zadawania pytań przez następne dwa tygodnie pod adresem [email]
Później ogłoszenie będzie nieaktualne.

Pozdrawiam
Witam, jestem zainteresowana. Mój mail to [email] Pozdrawiam i prosze o kontakt
przykro mi ale sdze, ze to jakis PRZEKRET. Gdy napisalamm ze jestem zainteresowana, sprawa byla aktualna. Natomiast gdy dzien pozniej spytalam o szczegoly, sprawa okazala sie juz nieaktualna.
a o jakie miasto chodzi?
a pewnie ze przekrent. Do pracy społecznej hiszpanii poszukuja przez specjalna strone))
poza tym nie podal konkretow, anwet miasta. ha, pewnie wywozi dziewczyny do domow publicznych na Filipinach :P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Życie, praca, nauka