Dam Prace

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukuję Polaka z dobrą znajomością języka hiszpańskiego.
Malaga i okolice. Wszelkie pytania proszę kierować na [email]
na pewno nikt do ciebie nie napisze; tu jest forum dla kolejnych polskich prostaków, którym się marzą domy z basenami i już już będą wyjeżdżać do hiszpanii... heh, ale na pomarańcze. a do tego nie potrzeba znajomości języka.
zaraz ich prawda w oczy zakole :)
Ah si?Mira por donde, soy una mujer y por mucho que sepa español , no le puedo contestar.Y guarda tus ideas sobre este foro para ti.En general este sitio es para gente joven que quiera aprender español y no tiene porque ser ofendida por tipejos como tu.A caso te da envidia que la gente tenga ganas de algo?
Responde tu si quieres al anuncio hahahahahah a ver si eres capaze leer este mensaje.
ty sie lepiej zastanow co mowisz, chyba piszesz o sobie
A moze byc Polka? Szukam pracy w Hiszpanii! Hablo espanol perfectamente! Y Ingles tambien!
wysLaLem maila i nie odpowiadaja, tak z tydzien temu - i nic.rna moZe yahoo.ES sie nie spodobaLo?rnrnKarolinka*rn"E" inglés,rnrnnie Y przed i...
sorka, ale chyba nie perfectamente, bo nie pisze sie "y ingles", tylko "e ingles";)
no i jeszcze wydaje mi sie, ze brakuje rodzajnika.Powinno byc "Hablo perfectamente el espanol"

pozdrawiam wszyskich:)
Bueno, escribes que hablas perfectamente, no que lo escribas ;-)
od czasu do czasu zajmuje sie tlumaczeniami dla roznych firm w Maladze, [gg]
dobra, dobra wy nigdy nie robicie bledow w jezyku hiszpanskim??
zalosne......
pewnie, ze robimy błedy ale chodzi chyba o to, żeby korygowac nawzajem swoje błedy i w ten sposob sie poszerzac swoja wiedze. Mylę sie? Moja korekta wcale nie miala byc "zlosliwa"...chodzilo mi raczej o poprawnosc językowa...

pozdrawiam
oczywiscie,ze bledy popelniam! jestem tego swiadoma i dlatego w przeciwienstwie do karolka/karolinki nie mowie, ze umiem hiszpanski perfekcyjnie;)
Temat przeniesiony do archwium.