ezg na iberystyke.czy wszystko wiemy?

Temat przeniesiony do archwium.
kochani napiszcie jesli wiecie jak to jest z tym egz na iberystyke. to ten sam co na agl slyszalam?moze ktos z was juz studiuje alub probowal?
i jaki to poziom? cae?
a ta druga czesc? chodzi mi o wawe. na czym polega? rozmawialam z pania od strony iberystyki i powiedzala ze to test gramatyczny. co wiecie na ten temat?
napizcie cos,blagam...
Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałaś a póżniej sie zastanów do kogo się zwracasz i co to o tobie świadczy
Z..z..z..sio wirusie.Patrz Señora Z., tak chętnie oglądany program("nienawidzę hiszpańskiego") został zdjęty z anteny...buhahaha
macie ze soba jakies problemy?
zuzanna-jak smiesz stawiac takie diagnozy,ze taki post moze o kimkolwiek cokolwiek swiadczyc? to zalosne by rekompensowac sobie swoje kompleksy takimi infantylnymi komentarzami? jakie to tanie.
to byla prosta proba zaznajomienia sie, a wyszedl jakis idiotyczny skecz.a zreszta...
jeszcze jedno...jak czytam twoja z kolei wiadomosc to mam wrazenie ze tej swojej prostoty nigdy nie skalalas np Gombrowiczem. rozumiesz przynajmniej o co mi chodzi,quasi -oswiecona studentko???
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa