NKJO w Bydzi... kurs hiszpańskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Od października chciałabym rozpocząć w NKJO w Bydzi intensywny kurs języka hiszpańskiego, ale póki co nie wiem, czy istnieje jakaś rekrutacja albo co się stanie w momencie, gdy zgłosi się większa liczba chętnych. Kto pierwszy, ten lepszy? Wymagana jest matura czy można od razu po maturce zacząć kurs?Ile kurs kosztuje? Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informacje, będę wdzięczna za ich udzielenie... :)
wejdz na strone www.nkjo.bydgoszcz.pl i tam znajdziesz all potrzebne info (poza cena;>)
tez chcialam isc na taki kurs:] jestem juz rok po maturze, i w sumie mialam/mam takie dziwne zawilosci ze studiami/nauka...nie wiem jak to sie w tym roku ulozy :/ jak pojdzie cos nie tak wtedy jesli jakos skombinuje kase pójde na ten kurs do NKJO ...300zl/mc, placi sie po kazdym miesiacu/ przedzial wiekowy dowlolny/zapisy jakos w wakacje, 16 h w tygodniu czyli po 4h przez 4 dni, jeden dzien wolny:] (tego dowiedzialam sie przez tel.)...a w przypadku duzej ilosci chetnych? hmm nie wiem co w takim przypadku robia, ale chyba zakladaja wtedy dwie grupy jedna ranna druga popoludniowa-jak komu wygodniej, oczywiscie jesli jest wystarczajaco duzo chetnych na dana grupe.
rok po maturze? ja hmm... 3? ale jedne studia juz koncze. na hiszpanski trzeba isc z milosci a nie z braku innej mozliwosci ;P ja sie chyba wlasnie z 3lata wybieram... a tak bym juz konczyla prawie ;)
pytalam dzis, papiery (pisemne podanie i swiadectwo lub kopie) mozna skladac juz teraz o ile sie jest pewnym na 100%
hej heh no ja tez juz chcialam rok temu zaczac sie uczyc tego jezyka z milosci oczywiscie, bardzo mi sie on podoba :D ale jakos tak nie wyszlo:( i w tym roku postaram sie to zmienic!:] a propos wiesz moze do kiedy mozna skladac te papiery? i czy maja juz duzo chetnych?
o ilosci chetnych nic nie wiem. na stronie niby jest napisane ze od 15 sierpnia (czy jakos tak) nalezy skladac podania, ale w zeszlym roku ten termin mnie zabil (kto w sierpniu mysli o studiach ;>) wiec poszlam zapytac czy przypadkiem juz nei mozna. wiec mozna-o ile nie zrezygnujesz (pewnie pani chodzilo o to, zeby ktos sie nie rozmyslil i dwa razy jej glowy nie zawracal;>) rok temu nie chcialy juz w czerwcu papierow
Dzięki serdeczne za info! :D pzdr
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka