Lingwistyka stosowana w Krakowie... Esp/Ang...?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie,

Jestem tegoroczną maturzystką i interesuje mnie iberystyka w Krakowie... UJ... lub AP.. a jak nie to, to co? Znalazłam ostatnio studia prywatnej uczelni- Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie.. Lingwistyka stosowana angielski + hiszpański... Jest problem.. Szkoła istnieje dopiero od 2003 roku i nie znalazłam jak dotąd na necie nikogo, kto studiuje na WSE... Młoda szkoła, czesne wygórowane bo 3000 zł na semestr... i żadnych opinii od ludzi którzy wiedzą coś na ten temat... Jeżeli ktoś studiuje Lingwistykę stosowaną w tej szkole... to bardzo prosiłabym o opinie ;) Choć ideałem byłoby dostać się na studia dziennie... ale wiadomo, że jest spora konkurencja, a pasuje mieć wyjścia awaryjne... ;)
Pozdrawiam
Mucho besos :)
nie znajdziesz studentow tego kierunku bo ta szkola otwiera lingwistyke stosowana dopiero od pazdziernika tego roku:P niestety... nic nie wiadomo jak to bedzie
Kurczeeeee...... Wystarczy że jestem tegoroczną maturzystk ą.... i dlatego mam dość wszelkich eksperymentów :P Szkodaaaaaaaaaa......
lingwistyka na tischnerze to sciema (nei wiem dlaczego tak to nazwali skoro top jest zwykla filologia)...moja kolezanka tam studiuje i po skonczesniu tego bedzie miala uprawnienia tylko do jednego jezyka , nauka drugiegoo jezyka wyglada jak na kazdej filologii, czyli jakies 4 godz w tygodniu, proponuje ci isc na ap, i studiowac tokiem 2-przedmiotowym, czyli po 5 latach masz magister z 1 jezyka i licencjat z drugiego jezyka, warunkiem jest znajomosc tego drugiego jezyka, pozdrawiam