lista przyjętych na iberystykę 2005/2006 na UW

Temat przeniesiony do archwium.
Są już wyniki testu predyspozycji, ale gdzie szukać informacji o liście przyjętych na studia? Wiecie może? I kiedy się można spodziewać czegoś?
listy na anglistyke maja byc dzisaij na str. IA po godzinie 14, na italianistyke tez maja byc jeszcze dzis, wiec sadze ze na iber. powinny takze juz niedlugo byc. malwi, ile masz % z testu i matury/cew-u?
wiadomo od ilu pkt przyjmuja na ibero?
czekam na listę rankingową na iberystykę UW.....dajcie znac kiedy będzie
aha, dziex za info. Z testu mam 86%, z matury nowej 96%z podst. i 84% z rozszerz (pisemnego) i 95% z rozszerzonego ustnego. A Ty?
to było do Lindinhaaaaa'y :P
mam 96 i 94 z matury, 84 z testu i sie nie dostalam :''''( Wzoraj byla juz lista w Instytucie Iberystyki, na te 1100 kandydatow jestem jakas 90-ta a tylko pierwsze 54 sei dostaje ;( Mam nadzieje ze lista sie troche jeszcze przesunie bo to byl tylko wstepny ranking, najwyzej bede pisac odwolanie, moze sie uda :) jaki byl prog zeby sie dostac dokladnie nie pamietam, ale ja mialam 357 pkt, a chyba wlasnieprog byl cos kolo 365..
w Instytucie Iberystyki sa wyniki? to czemu nie ma jeszcze listy w necie?
bo nikomu nie chce sie jej wrzucic na strone. przeciez oni nas maja za smieci
co 365? no żesz w mordke jeża mam 362 znowu sie nie dostane róznica
2-3 pkt, wiedziałam no kurna wiedziałam;/ wrr...
Spokojnie , nie masz się co martwić o te 3 punkty - przecież lista się (jak zwykle ;)) przesunie - chociażby dlatego , że często ludzie zdają na kilka kierunków jednocześnie - więc z czegoś rezygnują i robi się luźniej ... :)
spoko, ja na przyklad prawdopodobnie zrezygnuje z iberystyki, juz 1 miejsce sie zwolni :)
No i proszę ! :) To bardzo miło z Twojej strony ;)
pzdr
ueeeeeee zabrakło mi tres puntos :((((((((((((((
Ciekawe czy jest jakiś sens pisać odwołanie????
Zawsze pozostaje jeszcze perspektywa wieczorowych, bo mieszczę się w rankingu, ale to nie to samo :(((((((((
Que peeeeeeeeeena!!!!!!!!!!
LOL! dostalam sie jednak na dzienne na ib na UW (sekcja portugalska rzecz jasna :) , dzisiaj do mnie dzwonili a jutro zanosze papiery. hehe, moja ilosc pktow 357 to prog przyjecia, bo akurat zamykam liste :P ktos stad sie moze tez dostal na portugalistyke??
w jaki sposób przydzielaja do sekcji? czy jest tak ze osoby z lepszym wynikiem do hiszpańskiej a z gorszym do portugalskiej?
w jaki sposób przydzielaja do sekcji? czy jest tak ze osoby z lepszym wynikiem do hiszpańskiej a z gorszym do portugalskiej?
raczej te przy koncu listy na portugalski, ale zalezy to od wyboru kandydata wiec ci wyzej moga chciec do gr portugalskiej i tym samym ktos nizej sie zalapie do hiszpanskiej. jakos nas tam musza poupychac :D
Temat przeniesiony do archwium.