UMCS!Kto się dostał na iberystykę w tym roku?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich serdecznie!Kto się dostał na iberystykę w tym roku?Ile mieliście % z matury i jaki język zdawaliście?Jesteście z Lublina czy zupełnie z innego wojewodztwa?W sumie ilu było chetnych na miejsce,bo na miejscu mnie nie było podczas wyników,bo ja nie z Lublina...Zdajecie gdzieś jeszcze na iberystyke?Pozdrawiam
hej!ja sie dostyalam:P
jestem z zmc..mialam z podst hiszp 95% i z rozsz 86%..polski 77 i 80..
zdawalam jeszce na uj ale nie ma wynikow jeszcze wiec nie wiem jak bedzie:/..
oczywiscie stawiam na uj!!!!!
a Ty dostales sie???Bylo podobno 9,8osoby na miejsce na profil iberystyczny...sporo chyba..
pozdrawiam!!
Heyka!
Gratuluje dostania sie na iberystyke :D. Mam pytanko.. jaki byl prog punktowy? pozdrawiam, besos :*
nie mam pojecia jaki byl prog..ja mialam 338 pkt i bylam 22 na liscie
a ile jest miejsc;p?
Teoretycznie 22,ale chyba zawsze troszeczkę podnoszą limit miejsc...
ejj z takimi wynikami ostatnia?! mmm ale moze ta garstka ludzi, co ma po 95%< ze wszystkiego poskladala papiery na wszystkie 5 uczelni i teraz inni sie strachaja, ze niewiadomo ile trzeba miec, by sie dostac, a tak naprawde, to tamci zapychaja.. hehe taka moja teoria;d
wlasnie sie troche zdolowalam ze 22 jestem na 22 miejsca...ale..ci coe nie dostali w ogole pewnie sie doluja bardziej...tylko sie teraz boje ze z ujotu nici:/
Aleksandra_helena , do jakiego LO chodzilas w naszym cudownym miescie :)?? Chyba ze wyjechalas do liceum w Lublinie :P
chodzilam do 3 lo w zmc..a czemu pytasz???jestes z zmc??tylko ze ja jestem rocznik 1986..nie zdawalam w tamtym roku na studia w ogole...:)
aaa pewnie chodzilas do klasy z hiszpanskim, chyba jedynej jaka byla u nas w szkole :) Ja tez jestem z 3 lo i maturka za rok ale hiszpana nie zdaje nie bylo mi dane uczyc sie go w szkole :( musze meczyc sie z ohydnym niemieckim :p
hey!
może jednak wroce do watku :]. pytanie moze zbyt wczesne kieruje do tych ktorzy pisza odwolanie.. jezeli zobaczycie ostateczna liste przyjetych to powiedzcie/o ile sie dostaniecie czego Wam zycze/ ile mieliscie pkt. Z gory dzieki!
hej!ja sie dostalam w tym roku na tą iberystykę. proszę o kontakt z innymi którzy się tam wybierają!Chętnie pogadam na gg: 3[tel]:)
w rekrutacji w 2006r ostateczny prog punktowy wynosil ok 305 /400 pkt
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka