elo! Co z tym wrocławiem??

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 62
poprzednia |
Macie jakieś informacje?dzisiaj miały być wyniki -- i na stronie jest informacja, że skończył sie nabór na studia pierwszego stopnia i magisterskie,a nie ma nigdzie listy( czy ja nie widzę?!)a po zalogowaniu się na konto informacja:brak inform.o wynikach rekrutacji. czy to oznacza, że sie nie dostałam i nawet mi tego na koncie nie umieszczą? ktoś po zalogowaniu ma wynik rekrutacji???
Ja również czekam na wyniki i jestem bardzo zdziwiona, że do tej pory ich nie ma.Sama sie zastanawialam czy dobrze widze czy moze cos mi umknelo w trakcie czytania.Wiem, że na niektórych kierunkach juz maja listy i wiadomosci, ze sie dostali a na fil.romańskiej nic się nie dzieje.Niestety trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac, ale ileż można;-/
to znaczy,że wcale nie musi ich być dzisiaj?ktoś dzwonił do dziekanatu?Na innych kierunkach dostali juz listy polecone z informacją, że zosatli przyjęci???
ja skladalam do wroclawia na inny kierunek i sa juz wynuiki na stronie ale listu nie dostalam. mysle ze przyjdize w najbliszych dniach:> na wyniki w internecie musicie pewnie jeszcze troche poczekac. podobnie bylo z umcs-em tam niektorzy czekali nawet kilka dni.
hola, tez składałm paiery do Wrocławia ale na inny kierunek, winiki już mam ale były na stronie instytutu. Sprawdźcie czy na stronach domowych instytutu nie ma czasem list osób przyjętych...
saludos
No dobra dziewczyny, ale wyniki nie beda podane na liscie tak jak na stronach innych uczelni?Po zalogowaniu na konto mozna zobaczyć,czy się dostało?Ty Sylvia miałaś na str instytutu (romański nie ma takiej str!!), ale Ty joelle? Przeczytałaś to na głównej str Uni Wroc,czy na swoim koncie?Czy jeszcze gdzie indziej??:( Matko,niczego na tej uczelni nie można się dowiedzieć,a ja juz nparwdę dłużej nie mogę,jak tak dalej pójdzie to będę strzępem człowieka.
Ja słyszałam, że wyniki są na stronie domowej wydziału filologicznego --> www.wfil.uni.wroc.pl tylko że już od godziny próbuje na nią wejść i... nic :\ wrrr
ajjjjj,juz wchodzę, dzięki wielkie :)uratowąlś moją psychikę :P
buziaaaak
Ejejej jak to ? To Ci wchodzi ta stronka? kurcze a u mnie dalej nic... ;/ To chociaż napisz jak Ci poszło:-)
hmmm filologia romańska nie ma swojej stronki internetowej ;/ a na wszystkich innych wydziałach- na str.intern. są wyniki rekrutacji..:( Czyli "nasze" też muszą już gdzieś być... próbowałam dodzwonić się do Instytutu ale nikt nie odbiera- hmm w sumie dziś sobota.. ech.. tyle motania ;/
moje wynki byly na miom koncie w zakladce 'wyniki rekrutacji'
Mnie po naciśnięciu tej zakładki pojawia się bardzo denerwujący napis: " brak informacji o wynikach rekrutacji". Już bym wolała się dowiedzieć, że się nie dostałam niż trwać w tej niepewności...
dokładnie mam ten sam problem...;/ to znienawidzone "brak informacji o wynikach rekrutacji" będzie mi sie chyba śniło po nocach :P
Ja wczoraj dzwoniłam i mówili,ze wyniki będą wczoraj o 16 na stronie podane.I jakoś dupa , nic nie ma.Może rzeczywiście jest lista na str.instytutu,ale jest przeciążona chyba-za dużo osób chce wiedzieć;) A ja już 2 noc spać nie mogłam:/ Chcę już oblać lub zapić;) Pzdr
Aha!Joelle, pytanko małe - ale było napisane,że się dostałaś czy nie? Bo może tych co sie nie dostali , to olali, i dlatego jest ciągle brak info.o wynikach rekrutacji...
Sluchajcie nie wiem czy ta wiadomosc wam pomoze ale z tego co wiem to nasza iberystyka wysłała zakwalifikowanym osobom zawiadomienia mailem!!!
Droga Wrocławianko!A wiesz to, bo też się dostałaś , i dostałaś takie zawiadomienie? Czy od kogoś , kto takie dostał to wiesz?
hmmm to czemu nie można tej informacji umieścić na irku??? by the way- nie ma stronki filologii romańskiej więc .. nie ma tam też wyników ;/ np. na stronce filologii angielskiej są wyniki...- jest lista wszystkich kandydatów, ich punkty itd- bardzo dobrze zrobione!
Niestety, po naszym Instytucie Filologii Romańskiej nie mozna sie spodziewac dobrej organizacji...Ale odpowiadając na pytanie to chodzilo o mnie:)ja wlasnie dzis rano dostalam takie zawiadomienie na maila!
A powiedz mi, czy na swoim koncie rejestracyjnym na irku msz informacje na ten temat?
to pytanie do wrocławianki ;)
...brak informacji o wynikach rekrutacji...czyli to co wszyscy!
Wrocławianka, a masz informacje która byłaś na liście zakwalifikowanych czy coś takiego- jak Twój wynik punktowy ma się do punktów innych kandydatów? Bądź jakieś inne informacje...
mam na myśli zawartość otrzymanego maila:-)
No więc tak: informacji o punktach nie było zadnej, i wczoraj na tej liście co wywiesili na romanistyce tez nie, po prostu alfabetyczny spis osob ktore sie dostaly (44 osoby) A w mailu napisali ze pocztą otrzymam potwierdzenie i spis dokumentów jakie mam doniesc. Aha, i zebym ich uprzedzila jesli sie nie wybieram na IFR coby zwolnic miejsce dla kolejnej osoby z listy niezakwalifikowanych.
Aha... a żeby tak każdemu kandydatowi, który( bądź co bądź) wpłacił te 85 zł i czeka na odpowiedź bo nie wie na jakie studia ma się zdecydować, dać jakąś wiadomość to nie raczą :] no nic, dzięki za info wrocławianka... chociaż Ty dałaś jakiś cień informacji tym, którzy mieszkają setki km od Wrocka i nie są w stanie zobaczyć tej magicznej listy na własne oczy:P
Jak ktoś wyczai ,że witryna już działa strony instytutu, to niech da tutaj znac prosze.Pozdro
I co tam.. wie już ktoś co z tym Wrockiem?
to może niech ktoś chociaż spisze tą listę z wrocka i da tutaj....
Baaaardzo dobry pomysł!!Bo na stronkę instytutu wprawdzie można wejść ,ale info na temat wyników brak:/ Jeżeli ktoś ma po drodze , to by mógł wpaść i spisać tą listę i zamieścić ją tutaj:) Popieram koleżankę powyżej:) Ja niestety nie mam zbyt blisko , bo jestem z Poznania.W zamian za to,jeśli będą jakieś komplikacje mogę spisać z UAMu jak już będą wyniki.Pozdrawiam!!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 62
poprzednia |

»

Pomoc językowa