elo! Co z tym wrocławiem??

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 62
Mam dobrą wiadomość - wczoraj byłam w Instytucie FR i zrobiłam zdjęcia magicznym listom [francuski i hiszpanski]. Zaraz spiszę nazwiska :) Nie wiem tylko, czy mogę tak po prostu je tutaj umieścić ;)
Błagam zrób to! :-)
Są już wyniki na IRKu!!! Ja sie nie dostałam ... a kto z was sie dostal i ile mial punktów?
na zielono bylo napisane ze sie dostalam i ktora pozycje zajelam na liscie wynikow
ja wczoraj po 45 minutach piłowania dodzwońałm sie do bardzo niemiłej pani która obwiesciła mi że jestem daleko na liscie rezerwowych :] 171 pkt :]
sorki, 155,2 pkt.
NIe wiem czy skladac odwolanie, czekam na wynik z poznania........
heh mam b. podobny wynik- 156,6 i też wlasnie probuje sie dodzwonić i zapytać od ilu przyjmowali... ja chyba nie składam odwołania do Wrocka...poza tym też czekam na Poznań:)
Elizzka, ja też się nie dostałam:( Ile w koncu osób stratowało,bo z tego co zdążyłam zanotować ze słowotoku P.do której się dodzowniłam około400? ???czy to możliwe żeby z dwóch osob/miejsce w zeszłym roku skoczyło na 10???Bożesz ty mój, jeszce ten Poznan...iskierka nadziei,ale to byłby cud. jest w ogóle sens składac odwołanie?Od ilu pkt przyjmowali?
heh szczerze mówiąc spodziewałam sie, że będzie aż tyle osób na miejsce... Mam nadzieję, że uda mi sie dodzwonić i dowiedzieć się od ilu przyjmowali... Uff ja na szczeście mam dwa "koła ratunkowe" (UMK Toruń i AWF Warszawa;-) )...ale i tak czekam na Poznań:P
zazdroszcze, ze pomyslałaś wczesniej o jakiejś alternaytwie. Najgorzej z rodzicami...ja bym chciała najwyżej zaocznie czy cUś, a oni źli i że mogłam złożyć gdzie indziej. Ale po co studiować coś, czego się nie chce?Jestem zalamana szczerze mówiąc...
a tak w ogóle to moze trochę nie na temat, ale wciąż nurtuje mnie jedno pytanie: jak w kocu przebiega rekrutacja tych z hiszpanskim i tych z angielskim?Oddzielnie,czy razem? naprawde ci z anglem(ja!!!:(( ) nie mają szans?
Dodzwoniłam się - przyjmowali od 167... no to chyba ja ze swoimi 156,6 nie mam co składac "oświadczenia" ( a nie odwołania jak to mnie pani pouczyła:P)... Monciak ja też startowałam z angolem... Przy zasadach rekrutacji było napisane że ten kto zdawał hiszpan ma mnożony wynik razy 1,0 a osoba z agolem razy 0,9 .... W Poznaniu jest gorzej (tzn gorzej dla nas:P) bo nawet Ci co zdawali podstawowa z hiszpana lub mają ocene na świadectwie mają aż + 5 pkt! Będzie dobrze, nie załamuj sie, szkoda życia..przeciez mozesz isc na zaoczne czy cus a po roku sprobowac sie przeniesc:)
a ile tam było miejsc na ta filologie hiszpańska w ogole ( o uam chodzi ) ??
zreszta we wrocławiu tez nie wiem ile jest... :P:P
Ktoś tam na forum zapodał że przyjeli 44 osoby we Wrocku... A jak jest w Poznaniu to nie mam pojęcia
elizzka, jedziemy na jednym wózku jak widzę, podaj gg to może się pocieszymy choć troszkę... :(
http://i77.photobucket.com/albums/j64/shadowfax_2006/inne/hiszp.jpg - to jest lista przyjętych ;)pozdrawiam!
Dobra duszyczko, fajnie że podałaś listę, ale nie napisałaś czy chodzi o Poznań czy o Wrocek . Podejrzewam że jednak Poznań;-)
ta lista to na pewno wrocław
Mam pytanie czy ktos z was skladal odwolanie (chodzi mi o Wroclaw)? Jesli tak to na ktorym miejscu byliscie na liscie niezakwalifikowanych?
ja dalam,choc ciemno to widze,ale wyszlam z zalozenia ze sprobowac zawsze mozna.. bylam 53. a Ty?
w sensie, 53 liczac tez tych zakwalifikwanych, nie 53 wsrod tych niezakwalifikowanych :)
w zasadzie to juz nie wazne.. PRZYJELI MNIE!!!
Gratulacje :-) A mozesz napisac w jaki sposob dali ci znac? Mailem? Dzwonilas do nich? Czy jak?...
najpierw zadzwonilam ja,bo wyczytalam na forum gazeta.pl ze do jakies laski co sie dostala zadzwonili. pani mi powiedziala ze najpozniej jutro do poludnia dadza znac jesli zostane przyjeta. heh pozniej zadzwonila jeszcze moja mama, nie wiedziala ze zrobialam to juz wczesniej.pani powiedziala jej to samo. a jakos pol godziny po tym telefonie zadzwonila inna pani zeby oswiadczyc mi ze zostalam przyjeta :) jesli Ci nie dali znac dzis,to jest jeszcze jutro,zadzwon Ty,dowiesz sie i bedzie juz po wszystkim. powodzenia:)
CZy żeby być wziętym pod uwagę w drugiej rekrutacji trzeba pisać odwołanie, czy dzwonią do każdego bezpośrednio spod kreski?
Gdyby automatycznie dzwonili do kazdego kto byl pod kreska to by bylo zbyt piekne:) Trzeba bylo do 8 sierpnia zlozyc oswiadczenie ze podtrzymujesz chec studiowania. Jesli mialo sie szczescie to ktos z tych przyjetych nie zdecydowal sie na studiowanie.
I ja się dostałam :D Warto jednak było składać oświadczenie :D Zadzwoniła do mnie babka i powiedziała ze jestem :D
A ja nie..trudno :-(
czy ktoś ze starą maturą sie dostał na iberystyke na uwr, jakie mieliście oceny, mnie jakies bzdury wychodzą z obliczen
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 62

»

Pomoc językowa