Uw!! Oszaleję!!

Temat przeniesiony do archwium.
to czekanie do 5 sierpnia to jakas paranoja! a tak w ogóle to jak myślicie czy ciężko jest się dostać na wieczorową iberystykę? bo z 146,5 / 200 pkt już dawno przestałem sobie marzyć o dziennej :(..
mówisz może o czekaniu na wyniki na IRK?
skąd wiesz że będą dopiero 5 sierpnia?

Na wszystkich kierunkach tak jest?
ja już też wariuję
tak, dokładnie te wyniki mam na myśli, a skąd wiem ==> http://rekrutacja.uw.edu.pl/?p=p_7 i zapewne chodzi o wszystkie kierunki.. że też te wszystkie warszawskie uczelnie każą tak na siebie czekać.. eh.. cóż zrobić.. :/
to co z tą warszawą....?? o wieczorowych też mam już przestać marzyć??? :(((
MUSZĘ się dostać, ale...kurczę...zaczynam się poważnie obawiać...
Chociaż nie wiem, po co, skoro i tak część (pewnie większa) będzie się uczyła od podstaw :( a ja już nie ;)
do tonteria:
myśle że masz spore sznase sie dostać na wieczorowe O ILE nie wprowadzą progu przyjęć, czyli nie powiedzą że na wieczorowe przyjmujemy osoby chętne po kolei z listy ale tylko do wyników powyzej 150 pkt. (przykładowo). słyszałam że w poprzednich latach tak własnie robili, ale nie chcę straszyć, zreszta sama jestem w podobnej sytuacji i też mam nadzieję, że sie uda :)
wiecie co mnie najbardziej z równowagi wyprowadza...przeliczając na pkt mature próbną z angielskiego wychodzi 186...i gdzie tu sprawiedliwości szukać... a tak w ogole to juz mam jakieś zaburzenia psychiczne.. wiedzac ze wyniki beda dopiero 5 mam bezwarukowy odruch wchodzenia na strone uw codziennie .. mało tego... co jakieś 15 minut ... jeszcze troche a czeka mnie szpital psychiatryczny ... :D:D
eheh dobre:) Ja mam to samo tylko że u mnie wyniki powinny już być w necie ( Poznań i Wrocek) więc w sumie moje wchodzenie co 15 min ma trochę większy sens niż Twoje :P Ale bez kitu tyle nerwów i to ciągłe czekanie... łee... pozdro!
Dwa powyższe wpisy wydają mi się bliskie... :P
Spójrzcie tu:
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4861469&start=0
ciekawe, kto ma rację? :/
>ciekawe, kto ma rację? :/

Na pewno żadna z osób wypowiadających się tam :)
to nas pocieszyłaś :P:P>>> adziunia
oni juz na uw wiedza, listy i progi maja.... tylko nie chca przez telefon mowic!!... mi mila pani kazała do piatku czekac!!... trzeba ją przekupic tylko jak :P:P ?? a z tego co wiem chetnych było ok.1950. nosi mnie juz...
na koncie są już wpisane punkty, czyli wyniki mogą pojawić się jeszcze dziś wieczorem. pozdrawiam :)
tylko ze jakos ich nie ma... w kulki se z nami leca :(
będą w zakładce kulturoznawstwo czy lingwistyka? bo nie wiem gdzie powinnam sprawdzać.
NO COMMENTS i kazdy wie o co chodzi .. :( ide se popłakać
spokojnie, lista powinna się przesunąć.
JEST LISTA!
smiać mi sie chce ... tylko i wyłacznie ... widzicie ile iberystow mamy.. tylko jak co do czego to biedna turystka z ekawadoru sie w balicach dogadac nie mogla :D
Gorzej, bo ona to się w Barcelonie nie dogadała chyba ;)
tam to sie dogadała... tylko nie do tego samolotu wsiadła... a tutaj to jej nie potrafili odpowiedziec gdzie jest :D
Ej not skad sie nagle tylu ludzi na Ibersytyke wzielo???? I sorry, ale jakie oni mieli wyniki, skoro ja jestem na rezerwowej 500 ktoras???!!!!!!!! Olimpijczykow z hiszpana nie ma, wiec odpada. Co tam trzeba bylo miec 100% z podstawy i 100% z rozszerzenia?!
A ty ile miałaś punktów?
http://rekrutacja.uw.edu.pl/UserFiles/wyniki/iberystyka.pdf
ok. 75% z dwujęzycznej liczą jako 100% z podst. i rozsz. :/ paranoja...po co się było "pojedyńczo" męczyć?
Akurat, to że tak liczą dwujęzyczną jest jak najbardziej sprawiedliwe- z tego co się zorientowałam jest ona nieporównywalnie trudniejsza od naszej matury.
Tego nie kwestionuję...ale ponad połowę (51 z 75) miejsc na iberystyce obstawić z góry to przesada :/ ciekawe co ze stosowaną - strach się bać. Niezłe szanse :D :/
myślę że właśnie oni zrezygnują ;) Bo większość pewnie traktowała iberystykę/anglistykę/inne kierunki językowo-kulturowe jako zabezpieczenie, a nie kierunek docelowy. Zresztą te listy pewnie się w jakimś stopniu pokrywają, więc wszystko się jeszcze nieznacznie, ale jednak przesunie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa