uam, jakie wyniki maturalne mieli przyjęci na f. h

Temat przeniesiony do archwium.
jakie wyniki z matury miały osoby przyjęte na UAM na filologię hiszpańską?
87% z hiszp, 63 z polskiego, 20 punktow z ustnego hiszp, i bylam w ogonku :)
oczywiscie hiszp i pol rozszerzone
Chciałabym spytać jakie zasady rekrutacji obowiazywałay przy przyjeciu na fil hiszp, co brali pod uwage , czy tylko rozszerzenia, czy moze podstawe i rozszerz. Prosze o odpowiedz i w jaki sposób przeliczano punkty, jaki był próg??
brali pod uwage rozszerzony polski, rozszerzony jezyk obcy (jesli to byl hiszpanski, to zdaje sie dodawali 5 pkt ekstra) i punkty za rozszerzony ustny jezyk obcy.

dokładne info na www.amu.edu.pl (musisz wejsc w "rekrutacja 2006/2007", u góry po prawej stronie, no a potem to oczywiscie neofilologia i fil. hiszp. :) )
Mam zatem pytanie, czy dostałabym sie w tym roku na filologie hiszpanska jesli miałam takie wyniki :
j. niemiecki, rozsz--- 67%
j. polski, rozsz --- 98%
j. niem. ustny rozszerz.--- 100%?
czy dostalbym sie z takimi wynikami, wszystko rzecz jasna rozszerzonernpolski 50rnangielski 75rnang ustny 100rn???
nie jestem pewna czy dostałabyś się, ale gdybyś zamiast niemca zdawała hiszpański albo francuski to raczej tak bo za to było dodatkowe 5 punktów a to bardzo dużo. Ja się dostałam w tym roka na hiszp a miałam 63 z polaka 92 z franca i 100 z franca ustnego oczywiście rozszerzone.Może ktoś jeszcze się dostał na hiszp w tym roku i chce pogadać ze mną;))?
ponawiam pytanie czy dostalbym sie z 50 r. z polskiego 100 ustnego z angielskiego i 74 r. z angielskiego
chyba tylko wdrugim naborze o ile takowy w ogole byl na UAM, bo rpog na hiszpanska byl 255 pkt :) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe