Filologia iberyjska WSSP zaoczne

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
Też mam nadzieję, szkoda by było. W każdym razie będzie troche niepewności przez wakacje...
No właśnie, dlatego postanowiłam złożyc papiery, gdy bedzie juz pewne że zaoczne ruszą....czyli we wrześniu pewnie..
No ale w sumie gdybyś złożyła to już było by jedno podanko więcej:) Ja tam złożyłem, najwyżej jak nie wyjdzie to we wrześniu złożę na co innego. I tak studiuję na innym kierunku więc na lodzie nie będę. pozdrawiam
Hmm, to mnie teraz zdziwiłaś bo i na stronce i w katalogu jest wymóg, ze trzeba znać francuski. Dzwoniłam do dziekanatu i Pani, oczywiście krzycząc stwierdziła, że tak to już jest że ci ze starą maturą muszą znać francuski bo tak ustalił Senat Uczelni i już. I dodała.ze jak mi nie pasuje, to nie muszę tam składać papierów. A mi nie pasuje bo ja nie znam francuskiego!!!
aaa STARA MATURA to już inna para kaloszy, jeśli pisałas starą maturę to, składając papiery na UMCS musisz chyba zdać egzamin z francuskiego. My tu wszyscy mówimy o nowej maturze, bo taką większość z nas zdawało.
Pozdrawiam

btw, Panie z Dziekanatu bywają wredne;))
Hehe, W przypadku tej cechy pań z dziekanatu (większości uczelni) użyłabym raczej "SER" a nie "ESTAR" ;)
hehe, masz racje, no ale ja mam inne plany, jak nie bedzie chetnych na zaoczne w Lublinie, to pojde na WSSM w Łodzi...
o nie, nie wszystkie - zależy w jakich dziekanatach. mówię to bo sama w takim pracuję i u nas wszyscy są przemili dla studentów. Tym bardziej mi przykro, ze te mnie tak potraktowały. Ale to chyba już wina wieku;) Na starość się chyba wrednieje;)
Ja niestety nei mam w takim razie szans - bo u mnie z francuskim jest krucho:(
no to w takim razie jeśli chodzi o Lublin to zostaje tylko WSSP na Choinach, prywatna, a i tak słyszałam że dużo osób stamtad uczy również na UMCS np. sama Pani ex-dyrektor Instytutu Romanistyki (czy jak to tam sie zwie;p )
Niom. Ale wkurza mnei, ze ja musze znać francuski a inni niekoniecznie. To nie jest w porządku:( :( :(
Dużo rzeczy jest nie w porządku w tych rekrutacjach, tyle że łohohoho
niestety;]
i od razu płaciliście to wpisowe w wysokości 500 zł??????
nie składałam jeszcze papierów, ale wydaje mi sie, ze wpisowe trzeba od razu zapłacic. ...mam racje?
Witam.
Ja wlasnie zlozylam papierki tydzien temu ( zaoczne oczywiscie ) Pytalam sie kobiety w dziale rekrutacji ile osob zlozylo podania, jednak nie potrafila mi udzielic tej informacji, nawet jak zapytalam sie tak " na oko". Teraz mam tylko nadzieje ze na poczatku wrzesnia przysla mi informacje na temat inauguracji co bedzie dla mnie sygnalem ze jest wystarczajaca liczba chetnych. Pozdrawiam. A tak na marginesie to skad jestescie? Z okolic Lublina? Bo ja niestety do Lublina mam kawal drogi :'(
ja też do Lublina mam kawał drogi....bede dojeżdzac z Białegostoku. A Ty?
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Kultura i obyczaje