hiszp z ang lub hiszp z ros

Temat przeniesiony do archwium.
!hola hermanos y hermanas!

Czy nie orientujecie sie gdzie w naszej ojczyźnie mozna studiowac fil.hiszpanska z ang lub fil.hiszpanska z rosyjskim? Chodzi mi raczej o studia dwukierunkowe a nie o zwykle lektoraty z drugiego jezyka.

!saludos!
hiszp z ros. na uś w sosnowcu
Hola!!

Gabbywomen studiujesz na filologii hiszp w Sosnowcu?
jeszcze nie, w tym roku składam papiery;)
witaj =) dziekuje ci za informacje. slyszalem wlasnie o tym kierunku na uś. a nie orientujesz sie moze jaki byl prob w zeszlym roku? nie wiem wlasnie czy dobrze sprawdzilem, ale to jest cchyba 2-letni licencjat. tez mysle nad zlozeniem tam papierow..moze sie spotkamy =>
pzdr!
a wybierasz sie na licencjat czy uzup.? i jaką mature pisałeś? stara czy nowa? wszystko jest na www.us.edu.pl w razie czego pytaj;)
bede startowal na licencjat, i pisalem nowa mature. a zaraz zajrze na stronke, bo ostatnio jak przegladalem to nizbyt klarownie bylo napisane - no ale moglem cos przeoczyc ;)

pzdr!
ja tak samo:) hehe moze sie spotkamy:) dzienne?
ja tak samo:) hehe moze sie spotkamy:) dzienne?
no nie wiem, nie wiem :D ciekawa jestem jak bedzie wygladac moj obecny kierunek po zmianie nazwy :D zmieni sie tylko nazwa zapewne :) jakos nie wierze w ten tlumaczeniowy ruskij jazyk... ale dajcie znac jak sie dostaniecie, bo mnie to bardzo ciekawi :D
ja tez probuje na hiszpanski z rosyjskim, program tlumaczeniowy, dzienne.
Ale mam stara mature :(
nie wiecie jak egzamin bedzie wygladal? cos jak na filologie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia