Hola a todos!
Mam pytanie czy ktos moze studiuje na PWSH albo orientuje sie jak wygladaja studia na kierunku iberystyki. Wchodzilam na strone inter. ale tam za duzo info nie ma na ten temat, wiec moze ktos tutaj jest bardziej zainteresowany, za kazde info b. dziekuje.
zobacz sobie post 'IBERYSTYKA TRÓJMIASTO' tam jest wszystko napisane. ogólnie kierunek ten na PWSH dotąd nie powstal z powodu braku chętnych, ale z tego, co widze chętnych jest coraz więcej, więc jest jakaś szansa...:)sama sie tam wybieram i baardzoo mi zależy, żeby w tym roku się udało.
mmaaa
03 kwi 2007
aha, ale co do bardziej szczegółowych spraw związanych z tym kierunkiem na PWSH, to chyba tego nikt nie wie, bo faktycznie informacji na stronie jest bardzo niewiele...pozdrawiam :)
Justie:)
03 kwi 2007
Dziękuje Ci mmaa za info. przejrzałam sobie ten post, conieco wyłapałam info, ale chyba nie obejdzie sie bez osobistego zwiedzenia tej uczelni, ciekawa jestem ile min. musi byc osob aby otworzyli ten kierunek...
Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam:):)
mmaaa
03 kwi 2007
podobno 30, ale na skandynawistyce jest tylko kilkanascie i powstala..co prawda zaoczna no ale....:) Pozdrawiam również