filologia hiszpańsko-angielska Warszawa

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Od ponad roku szukam filologii hiszpańsko-angielskiej lub odwrotnie w Warszawie lub na Mazowszu, bo niestety nie mogę dalej dojeżdżać i mam OGROMNA PROSBE do tych osób, które taką filologię znaleźli lub wiedzą gdzie jej szukać.
Interesują mnie studia ZAOCZNE lub WIECZOROWE. Mogą być też PODYPLOMOWE. Bardzo dziękuję. Filol
nie ma czegos takiego.

jest lingwistyka stosowana na uw, studia licencjackie sa dzienne a uzupełniajace magisterskie zaoczne.

no i makrokierunek " studia filologiczno - kulturoznawcze" gdzie oprocz ang i hiszp uczy sie tez 3 jezyka od podstaw, są dzienne i, bodajże, zaoczne, ale chyba nie ma nic po licencjackich jak do tej pory

podymplomowych z fililogii chyba nie ma
Dziękuję.
Dziwne że jest mnóstwo filologii mieszanych w innych miastach a w Warszawie nie ma.
Nie zależy mi na nauce tych języków, bo znam je b. dobrze. Chcę mieć wykształcenie lingwistyczne (dyplom), które jest mi potrzebne do założenia własnej szkoły językowej. Skończyłam studia magisterskie, ale niestety w zupełnie innym kierunku. Pozdr.
nie wiem na jakim poziomie znasz te jezyki, ale możesz zobaczyć oferte studiów i wymagania na studia uzupełniacjące magisterskie na uw, kierunek lingwistyka stosowana.a najlepiej bedzie jak zajrzysz tutaj i zobaczysz co cie interesuje:
https://irk.uw.edu.pl/kierunki.php?tryb=katalog

ale nawet jakbyś chciała tam isc to moglabyś sie dostać na specj. tłumaczeniową, na nauczycielską trzeba byc po filologii

pozdrawiam:)
btw, być może są inne opcje które mogłyby Cię zainteresować ale sorry nie znam wszystkiego i mogłam coś pominąć, dlatego nie poprzestawaj na poszukiwaniach.
Bardzo Ci dziękuję i serdecznie pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa