ATH -filologia hiszpańska

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 50
poprzednia |
Witam, jest tutaj ktoś, kto wybiera się na filologię hiszpańską na ATH?
ja sie wybieram na ath na filologie hiszpańską :) fajnie by było poznać kogoś jeszcze przed październikiem;)zawsze to raźniej :) to mój numer [gg] pozdrawiam :)
Już myślałam, że nikt się nie odezwie. A ja Cię chyba znam :P Magda, chodziłaś do Skłodowskiej do klasy 3a?
hehe no tak racja....hmmm to my się znamy??? :) odezwij się na gg to pogadamy :) pozdrawiam!!
No to za nieco ponad tydzień się spotkamy... Hehe... Zabawnie będzie studiować;P
hehe no mam nadzieje że bedzie zabawnie;) pozdrawiam :)
no ja się wybieram..qrcze to już za 8 h a ja na kompie ;O ;D pzdr!
No i jak wam idzie nauka? :)
Witam,w tym roku złożylam na ATH na filo.hiszpanską.mam nadzieję że się dostane:-)Jest ktoś z tego roku kto rowniez ma taką nadzieje?
hej:) no ja chyba zloze:)ale nie iwem czy mam w ogole jakies szanse tam:P a ile mialas z maturki??pozdrawiam:)
a i być może zlożę i ja ;) ale dopiero po 11 jak się dowiem jak mi poszło na krakowskich rankingach ale obawiam się, że cienko bo na maturze się nie popisałam :.
ja również składam tam papiery:)
po 90% ang i polski ale z podstawy...
!hola! no i ilu was zlozylo na hiszpanski na ATH??
na chwilę obecną jest kilka osób na stacjonarne plus ja zaraz się loguję to będzie z 10 :D
a jest jakaś możliwość sprawdzenia ile osób jest zarejestrowanych? ... bo przy logowaniu chyba taka inf się nie pojawia.:)
ja dzwoniłam to mi jakiś pan tak powiedział, a myślicie że dużo osób poskłada tam jak sie nie dostanie do krakowa?
hej:)ja jestem z okolic Bielska i troche sie orientuje;)profesorka ktora tam wyklada uczyla mnie przez 3 lata hiszpanskiego w liceum..no wiec nie sadze aby ilosc chetnych na studia na ATH gwałtownie wzrosla..wiec mysle ze mozecie byc spokojni:)tak jak wy ja tez skladalam do Krakowa ale mysle ze jednak w tym roku zostane jeszcze w Bielsku a potem sie pomysli:)jezeli macie jakies pytania to smialo;)a skad wy wogole jestescie?:)pozdrawiam:)
ja jestem z okolic Krakowa, w związku z czym jest zrozumiałe że wolałabym studiować tutaj, ale do ATH jestem jak na razie dość pozytywnie nastawiona więc nie będę jakoś rozpaczać jeśli tam wyląduję ;)
A Ty studiujesz już tam coś czy dopiero skończyłaś szkolę średnią?
ja w tym roku skonczylam liceum:)tez w Bielsku..a ty?
ja też skończyłam LO właśnie ;) to może się spotkamy na ATH bo do krakowa się nie dostałam, na AP jestem 51 a wątpię żeby mi 21 osób zrezygnowało nagle i zwolniło miejsce...
więc do zobaczenia (o ile do Bielska się dostanę...)
no myśle ze się spotkamy;)a o dostanie sie nie martw bo jestem raczej pewna ze sie dostaniesz:)ja do Krakowa tez się nie dostalam:(..ale nie skladam broni i zobacze co bedzie sie dalo zrobic w przyszlym roku;)jezeli chcialabys pogadac to zostawiam moje [gg] .:)
widzę że jakaś znajoma osoba udziela się na forum...:] cześć sabina. chyba się jednak spotkamy w październiku na ath:) mam nadzieję że nie będzie przesadnie dużo chętnych na fil. hiszp.(bo to nigdy nic nie wiadomo);)... Oby do zobaczenia za 3 miesiące. margarita (s.) z gr hiszp:D
haha:):):):)..czesc gosia!nie wiedzialam ze tez sie udzielasz na tym forum:):):)ale milo wiedziec:)..no to chyba "przedluzymy"sobie nasza znajomosc:):)haha..znow poczuje sie jak na tych lekcjach z Luz..:P..w koncu wiecej osob z naszej "grupy hiszpanskiej" sie tam wybiera:)..no to bedzie znajomo i mam nadzieje ze tak samo rozrywkowo jak w ciagu tych trzech lat w czworce;P ..caluje mocno i mam nadzieje ze do zobaczenia w pazdzierniku;)
Nie wiem jak Wy, ale ja się dostałam ;)) Czekam jednak z ostatecznym wpisem aż ogłoszą listę rezerwowych w Krakowie, ale pewnie się skończy w Bielsku ;))
Ja też się dostałam chociaż chciałam pójść na UŚ...ale niestety nie wyszło...Mam nadzieję, ze będzie dobrze:) teraz tylko rozejrzeć się za czymś do mieszkania...hehe może byc cięzko.
ja złożyłam wniosek o akademik ;)
Na początku też pewnie pójdę do akademika :)a z czasem może się coś znajdzie:)
A jednak nie będę chodzić do Bielska... Dostałam się do Krakowa, więc: adios ATH! ;)
hehe a ja jednak dostałam się na UŚ :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 50
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Kultura i obyczaje