iberystyka

Temat przeniesiony do archwium.
Hej:) gdzie w wawie mozna studiowac iberystyke?? bardzo prosze o info
Najlepszym rozwiazaniem jest chyba Uniwersytet Warszawski, tam masz 5-letnia iberystyke, a jak nie to pozostaja Ci szkoly prywatne, na kierunku filologia hiszpanska.pozdr
a jak dokladnie nazywa sie ten kierunek na UW??
Caly ten wydzial nazywa sie Instytut Studiow Iberyjskich i Iberoamerykanskich, kierunek: kulturoznawstwo, specjalnosc: iberystyka. Od tego roku weszly bodaj jakies zmiany i teraz jest system 3 plus 2 i chyba masz do wyboru rozne specjalizacje,ale lepiej jak sie dowiesz na miejscu, tzn w sekretariacie lub na stronie Uniwerku.. Jak ja zaczynasz to wlasnie tak to wygladalo. pa Aga
dzieki za info:) a Ty tam studiujesz?? i jak Ci sie podoba??
Ja juz prawie skonczylam iberystke, brakuje mi jeszcze obrony pracy magisterskiej, czy mi sie podobalo? no coz...to specyficzne studia dla prawdziwych pasjonatow jezyka hiszpanskiego i wszystkiego co zwiazane z Hiszpania, od historii, przez literature, kulture az po kuchnie i ciakawoastki.Ja nie jestem taka milosniczka Hiszpanii, choc to bez watpienia, piekny kraj , ale studia jakos udalo mi sie skonczyc. Tak wiec zycze Ci przede wszystkim, duzo wytrwania ( tego potrzeba najbardziej) i nie rozczarowania sie. Jesli jestes pewna swojego wyboru, to suerte!!!!pozdr
dziekuje jeszcze raz:* i powodzenia na obronie mgr:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia