WSSM Lodz dzienne od 10.2008

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Kochani, nie otrzymałam żadnej wiadomości na temat inauguracji na studia dzienne. Czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej , plisss ? : )
Na stronie wssm jeszcze przed zmianą wyglądu strony pojawila sie na krotko informacja o inauguracji. Miala sie ona odbyc 2 pazdziernika chyba o 11 ale tego nie jestem pewna. Nastepnie strone zmieniono a informacja zniknela. Proponuje zadzwonic do szkoly zeby juz konkretnie sie dowiedziec co i jak ( moze zmienili jej date a komunikat o tym sie jeszcze nie pojawil)Ja tez planuje tam zadzwonic w tym tygodniu.
Pozdrawiam :)
hej ja zdawalam hiszpanski w tym roku mam w sobie krew latynoska:D super ze bedziesz na tym roku co ja ... moje [gg] chetnie poznam nowych ludzi iiiii .... do zobaczenia na uczelni:) zawsze bedzie razniej
o :) czyli nie bede jedynym "emerytem" na 1 roku? haha
Wlasnie dostalam listowne zawiadomienie o inauguracji - 02.10.08 godz 11 w auli.
Piertuszka - idziesz na dzienne czy na zaoczne? Ja jak znam zycie bede pewnie na dziennych najmlodsza (oby nie ale z tego co piszecie...kazdy pisal maturke x lat temu) :)
Saludos :)
dzienne :)
dzięki za informacje dot inauguracji, choc...wlasciwie to po co mam tam przyjść? heh ;)
wiekiem się nie martw, będzie dobrze, każdy kiedyś zaczynał :P
dużo jest chętnych na hiszpański..??
w tym roku mam maturę i chcę złożyć papiery..
liczy się kto pierwszy ten lepszy ;| proszę o odpowiedź ;))))
też jestem ciekawa jak tam z ilością chętnych....?? Wiem, że kto pierwszy ten lepszy, ale czy ludzie walą tam drzwiami i oknami i czy trzeba dużo wcześniej pojehcać złożyć dokumenty??
Na pierwszych zajęciach powiedzieli nam ze jest nas ponad 50 osob ale mysle ze jest gdzies 40 kilka. Miejsc tez jest mniej wiecej tyle.
Jesli chodzi o skladanie papierow to nie ma problemu, mozna zlozyc nawet na początku pazdziernika. To uczelnia prywatna i wiadomo, na takich miejsce zawsze sie znajdzie.
Pozdrawiam :)
Ups :)

Odpowiedzialam na Wasze pytanko dot. miejsc ale gdzies sie pojawila odpowiedz nie w tym miejscu co trzeba ;) Jest kilka wpisow wyzej (przynajmniej tak sie wyswietla na moim komputerze) :) Pozdrawiam
Cześć
Z mojego doświadczenia jako studenta WSSM wynika że chętnych do studiowania iberystyki w mojej szkole jest mnóstwo. Nie ma co się dziwić, studia są ciekawe. Nie myślcie jednak że to jedna z tych szkół w których mozna kupić sobie papier, o nie. Tutaj moi drodzy trzeba się UCZYĆ. Poza hiszpańskim można wybrać sobie jeszcze lektorat z włoskiego,francuskiego, angielskiego czy nawet ( !!!) japońskiego. Dodatkowo można zaliczyć przedmioty pedagogiczne które dają uprawnienai do nauczania języka hiszpańskiego. Więc dokumenty radzę składać zaraz po maturze- potem może być już za późno. Jak ktoś ma jakieś pytania, pisać na maila [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Kultura i obyczaje