UJ - filol hiszp - wieczorowe

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |
kto z was w tym roku wybiera sie na filologie hiszpanska na UJ w trybie wieczorowym? orientujecie sie jaki jest prog?
mnie też interesuje jaki jest próg
mnie też, ale obawiam się że bardzo wysoki.
Myslicie ze tez bedzie tak duza konkurnecja na wieczorowe?? ja ide w poniedzialek zlozyc papiery na dzienne sie nie udalo a bylam 23 na liscie rankingowej wiec mysle ze sa wieksze szanse na wieczorowe tymbardziej ze tam przyjmuja do 50 osob a min 30 a mysle ze chetnych nie braknie ( mam nadzieje) :)
na pewno nie braknie, ja też składam na wieczorowe, ale tylko dlatego, żeby nie mieć wyrzutów sumienia w przyszłości że nie próbowałam...
Myślicie że dużo ludzi odstraszy ta cena? :D
A czy wiecie, że oprócz ceny i idiotycznie rozłozonych zajęć (czy godzina 15 to wieczór?) po pierwszym roku NIE będzie mozna przenieść się na TAŃSZE o połowę eksternistyczne ? A po zrobieniu licencjatu NIE bedzie mozliwości zdobycia magistra inaczej jak na dziennych ? Bo eksternistyczne likwidują od przyszlego roku a wieczorowych magisterskich nie ma.
wiemy :/ przynajmniej ja to wszystko wiem ;D cóż, nie można mieć wszystkiego :/
mnie dzis wystraszono ze fil hiszp jest coraz bardziej popularnym kierunkiem. ja licze jednak ze nie bedzie tak ostro przy rekrutacji na wieczorowych, mylse ze jednak niektorych cena wystaszy. zycze nam wszystkim powodzenia. nie orientujecie sie jaki byl prog w zeszlym roku?
Na wieczorowe zawsze jest mniej chętnych, poza tym podobno przyjmują więcej niż 50 osób, więc nasze szanse wzrastają.. Ja w razie czego wysłałam jeszcze papiery na italianistyke ( w końcu to wloskiego a nie hiszpańskiego ucze się od dwóch lat ;) ) Martwi mnie tylko brak potwierdzenia rejestracji :/ Wysłałam papiery w poniedziałek na ostatnią chwile oczywiście i teraz się martwie co będzie jak na czas nie dotrą ??
moze wiec zglos problem w w dziale rekrutacji? bedzie bezpieczniej jak sie osobiscie upewnisz, poczujesz sie spokojniej. nie matrw sie, jezeli zgloszenie zostalo wyslane to napewno dotarlo i lada dzien dostaniesz komunikat. powodzenia!
po wieczorowym licencjacie zapewne mozna się starać o robienie magistra na dziennych, bo i tak wszędzie składa się dokumenty na nowo
Ponieważ moje podanie faktycznie nie doszło to kazali mi je wysłać faxem. Jak to zrobiłam to usuneli komunikat w tej sprawie, ale rejestracja jest wciąż nie potwierdzona. Nigdzie nie moge znaleźć nr telefonu, żeby się z nimi skontaktować, czy to znaczy że mam się tam udać osobiście czy po prostu źle szukam?
Chodzi mi oczywiście o Instytut Fililogii Romańskiej, a nie o biuro rekrutacji..
Sekretariat Instytutu Filologii Romańskiej znajduje się na siódmym piętrze w budynku Collegium Paderevianum i jest czynnny dla studentów:

Poniedziałek 11.00-14.00
Wtorek 11.00-14.00
środa 11.00–14.00
Czwartek nieczynny
Piątek 11.00-14.00

Sekretariat: (0-12) 663-23-21 lub (0-12) 633-63-77 w. 23-21
Sekretariat ds. studenckich: (0-12) 663-25-07 lub (0-12) 633-63-77 w. 25-07
fax: (0-12) 422-67-93
wkrotce wyniki kwalifikacji. dajcie znac, kto z was sie dostal :)
ovejita2 - wiesz, moze jakiś milioner się trafi, co nie pracuje wiec robi te tzw. "wieczorowe" tylko dlatego, że musi się wyspać po codziennych balangach, a po wydaniu przez 3 lata 15000 złotych na samo czesne, dalej wolny od spraw doczesnych życia codziennego, robi sobie magisterkę na dziennych :-)
Dzięki za informacje :) Jestem na 59 miejscu listy rankingowej i nie wiem czy mam jakieś szanse, żeby się dostać przy okazji II rekreutacji.. Dostałam się za to na włoski, więc nie rozpaczam :)
Dostałam się ;)) Szczerze mówiąc, nie sądziłam, że przeskoczę o ponad 300 miejsc! :D miło ;) kto się jeszcze dostał na wieczorowe? chętnie poznam przyszłych współ-studentów ;) :D
hejj ja sie dostalam:P po wynikach dziennych mialam pelne gacie, bo bylam 70 na liscie;p a tu na wieczorze 3:P do zobaczenia w pazdzierniku, jol:PP
no do zobaczenia ! ;)
Ja tez sie dostalam :) i mimo ze taka kasa na to pojdzie to cholernie sie ciesze :)
http://nasza-klasa.pl/school/60866/1079 -> nasz rok na klasie;p
No to jest nas miłe panie coraz wiecej :) do zobaczenia w pażdzierniku :)
a widzieliscie gdzies liste przyjetych? coby zanalizowac stosunek pan do panow;p bo do paderevianum za daleko....
Zdradźcie proszę jaki jest wasz poziom znajomości hiszpańskiego:>
hmmm... powiedzmy że średniozaawansowany;p ale po przerwie wakacyjnej wielka dziura w mózgu :D
powiedzmy ze 96% z rozszerzonego hiszpana;p
wow, nieźle :) ale z takim imponującym wynikiem wybierasz się na wieczorowe ?:>
na dzienne sie nie dostalam ;D
to gratuluje :) a ja tu właśnie probuje dociec jaki jest poziom studentów wieczorowych, bo nie wiem czy się z włoskiego nie bedę próbowała przenieść właśnie na hiszpański. Martwi mnie tylko czy sobie poradze bez znajomości języka :/ Niby to nauka od podstaw, ale obawy i tak mam :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |

« 

Programy do nauki języków

»

Studia językowe