wskpism -hiszpanski

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Mam pytanie czy ktos z Was studiuje albo studiował albo zamierza studiowac na WSKPISM w Warszawie- hiszp. zaocznie, jak tam jest, fajna atmosfera, dobrze, tzn skutecznie ucza? Polecacie ta uczelnie? Bo ja mam zamoar od pazdz tam sie zapisac na zaoczne, dziekuje za rady i pozdrawiam:)
Dobre pytanie, bo ja rozważam też tą szkołę zaocznie od października. Czy ktoś mógłby coś o niej napisać?:)
No to już jesteśmy dwie:) Moze ktos nam cos powie o tej szkole? z gory dziekuję:)
Justie a złożyłaś już wszystkie papiery? Do kiedy jest termin? p.s. skąd jesteś?:)
jeszcze nie zlozylam dokumentow, ale na dniach to zrobie, ja jestem z Olsztyna a Ty?:>
a termin jest do konca sierpnia, choc pan w sekretariacie mowil, ze jeszcze we wrzesniu tez bedzie przyjmowac.:)wiec czasu jest sporo:)i jak pytalam ilu jest chetnych, to mowil, ze sporo jest zainteresowanych , bo to "ciekawy kierunek" :)
Nie chce mi sie wierzyć że na prywatnej uczelni przyjmują tylko papiery do końca sierpnia, na bank bedzie mozna sie zapisac do konca wrzesnia
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia