zaoczne na up w krk

Temat przeniesiony do archwium.
witam,

czy mógłby mi ktos powiedziec na jakiej zasadzie przyjmuja na zaoczne studia na up.

pozdrawiam,
aga
dołanczam sie do pytania
Wystarczy wejść na ich stronę

nowa matura:
Wynik egzaminu maturalnego z języka obcego
nowożytnego (angielskiego, francuskiego,
hiszpańskiego, niemieckiego lub włoskiego)
(poziom podstawowy lub rozszerzony – część
pisemna).
W przypadku większej liczby kandydatów
z takim samym wynikiem, o przyjęciu
decydować będzie średnia z wyników:
1. uzyskanych w postępowaniu
kwalifikacyjnym,
2. średnia ocen z języka polskiego, historii
i drugiego języka obcego zapisanych na
świadectwie ukończenia szkoły średniej.

stara matura:
Rozmowa kwalifikacyjna w języku
obcym nowożytnym (angielskim,
francuskim, hiszpańskim,
niemieckim lub włoskim) na temat
wylosowanego tekstu.
W przypadku większej liczby
kandydatów z takim samym
wynikiem, o przyjęciu decydować
będzie średnia z wyników:
1. uzyskanych w postępowaniu
kwalifikacyjnym,
2. średnia ocen z języka polskiego,
historii i drugiego języka obcego
zapisanych na świadectwie
ukończenia szkoły średniej.
taka mała poprawka- to są wieczorowe a nie zaoczne, czyli chodzisz na zajęcia nie w weekendy a 5 razy w tygodniu od 14,15 do 20
dziękuje baardzo;)

a mozesz mi powiedziec czy ciężko było sie tam dostać? Chodzi mi o próg przyjęć. I jeszcze jedno, czy podania sklada sie na dzienne i osobno na zaoczne, czy tez jezeli sie nie dostaniesz na dzienne to daja propozycje studiowania na zaocznych?
Witam. Tez chciałam bym iść na up na filologie hiszpańska na studia niestacjonarne. Jednak tutaj sprawa troszeczkę komplikuje, mianowicie; w zeszłym roku akademickim grupa wieczorowa w ogóle nie powstała ponieważ było za mało chętnych. Jezeli chodzi o rok 2008 to progu nie było żadnego na roku było tylko 19 osób;) pozdrawiam
Em? Jest w tym roku grupa wieczorowa na filologii hiszpańskiej na UP, więc powstała w zeszłym roku. Nie wiem ile dokładnie jest osób i czy był próg i jaki. Na wieczorowe z tego co wiem trzeba się zarejstrowac oddzielnie, tak jest raczej na każdej uczelni.
Powodzenia:)
Z tego co sie orientuje w roku 2009/2010 grupa wieczorowa nie została utworzona;) ktoś ma jakieś potwierdzona informacje?
tak, grupa wieczorowa została utworzona, to więcej niż pewne...nie wiem skad wzięłaś takie informacje=)
nie została utworzona grupa wieczorowa na fil włoskiej (albo francuskiej) więc może coś Ci sie pomyliło
Tak tak, przepraszam za wprowadzenie w błąd, grupa została utworzona. Czyli myślę że w przyszłym roku będzie podobnie z progiem na wieczorowe jak w zeszłym;). Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne