Danybitch ma racje. Ja też jestem zadowolona ze studiów wssmie.. Jestem na drugim roku i nie mam większych zastrzeżeń.. Jeżeli ktoś się stara i chce nauczyć języka i skończyć studia z dobrą oceną to musi się nieźle napracować... Nigdzie nie ma lekko..
Choć dawno nie odwiedzałam tej strony, to czytam wypociny Oso i mam dziwne wrażenie, że ta antyreklama naszej uczelni jest wspierana przez inne uczelnie.. Ludzie zastanówcie się!!! Kto nazywa swoim kolegów i koleżanki "głąbami".. Czy obrażanie i wyciąganie powyższych wniosków wychodzi z ust absolwenta wyższej uczelni?? Jeżeli mentalność Oso jest taka płytka, to może znaczyć jedno.. Oso albo nie skończył studiów - bo go wyrzucili, albo tych studiów wcale nie rozpoczął.
Ludzie mają różne charaktery i zachowania, ale wiem jedno, że po studiach każdy z nas się zmienia i język jakim się posługuje nie jest na tak niskim poziomie, jaki reprezentuje Oso..
Warto studiować, podjąć w życiu próbę kariery zawodowej, chociażby w iberystyce.. Język hiszpański jest drugim językiem świata, który ułatwia komunikowanie się z innymi hispanojęzycznymi krajami.. wszyscy mamy wybór, a ja wybrałam właśnie iberystykę na Wssm..