erasmus 2011/2012

Temat przeniesiony do archwium.
Hej :) wybiera się ktoś może w przyszłym roku na erasmusa na pierwszy semestr do Leonu?:)
tak ja się wybieram ;))
noo tak nie ma to jak konkret od Ptysi a może ktoś nie z ATH?? :D
Wyhityyy jakiś problem?? pytasz się to odpowiadam ;p
ależ zero problemu, ale jestem zwyczajnie ciekawa czy ktoś oprócz naszej dwójki jedzie ^^
Hej dziewczyny ! ;)

ja się wybieram na letni, ale my się już znamy ;DDD

Ale chciałam Wam polecić fajną stronkę, działa jak facebook ; erasmusu.com i tam są ludzie którzy się do Leonu wybierają i tak samo na fb jest konto erasmus leon 2011/2012. ;)

Hej, ja też wybieram się do León, wylatuję we wrześniu i w związku z tym mam do Was pytanie. Jakie konto walutowe na erasmusa warto założyć? Lepiej w Polsce, czy w Hiszpanii? Co prawda wszystko już przeczytałam o kontach walutowych i innych tego typu rzeczach na stronie http://www.kontostudenta.pl/ ale chciałam się jeszcze upewnić i zapytać o zdanie innych. Jakieś sugestie?
o kurde, szczerze nie zastanawiałam się nad tym, z tego co wiem to bank zwyczajnie przeliczał, nie?? Baaasia21 mamy za to z Ptysia17 inne pytanie. Masz już jakieś lokum w Leonie??
Czy ktoś wie czy na Erasmusa można już jechać na pierwszym roku studiując na UŁ?? ;>
Na pierwszym roku z tego co mi wiadomo to nigdzie na erasmusa nie można wyjechac :)
a ktoś jedzie do Grenady może?? :)
Hej wszystkim! Ja byłam na erazmusie w Madrycie! było bosko najlepszy okres mojego życia. Mój pokój się zwolnił, mogę go komuś załatwić, sama wiem jak ciężko znaleźć coś normalnego..... Centrum Madrytu!!! 10 min pieszo od Plaza del Sol! Saludos!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego