SZKOŁA W HISZPANII

Temat przeniesiony do archwium.
Moze mi ktos powiedzieć jak wygląda nauka w szkole językowej w Hiszpanii,chodzi mi konkretnie o lekcje,jak sa prowadzone,jak wygladają itp.rzeczy??????
????
wyglada normalnie;P, tzn masz zajecia w nieduzej grupie, z lektorem- nativem. LUdzie w grupie sa najczesciej roznych narodowosci co tymbardziej zmusza do rozmow po hiszpansku. Siedzicie w sali, rozmawiacie, rozwiazujecie zadania itp, czasem wychodzicie na "wycieczke", do muzemum czy cos, albo ogladacie film. Nie wiem czy chcialabys wiedziec cos wiecej, jakby co to mozesz na maila napisac: [email]
A czy jest jakieś ograniczenie wiekowe w takiej szkole????
Nie ma zadnego ograniczenia wiekowego.
A czy są jakieś szkoły ktore warto polecić tak żeby potem nie okazało się że pieniądze wywaliło się w błoto?Czy droga jest taka szkoła?
no i na ile do takiej szkoły się jedzie?
Szkól jest mnóstwo, ceny sa rozne, zalezne m.in od miejsca gdzie jest szkola miasta itp. zalezy co masz na mysli przez "droga", bo to jest pojecie wzgledne;P a jedziesz na ile chcesz ale najkrotszy kurs trwa 2tygodnie (chyba, a przynajmniej z krotszymi sie nie spotkalam)
A na ile najlepiej pojchać-na 2tygodnie czy cały miesiąć?Chodzi mi o taką szkołe która jest uczciwa i za swoja kase uczy jak trzeba.
widze, ze masz mase pytan, jesli chcesz pogadac na ten temat moze po prostu sie odezwij na [gg] , moze w czyms ci pomoge w decyzji czy cos;)
Aktualnie odbywam praktyki w Hiszpani w szkole oferujacej letnie kursy hiszpanskiego. Chetnie udziele info: klawskaATyahoo.co.uk
Jak bede na gg to sie odezwe.Możecie też pisać 3553554
Moze ktos był w takiej szkole i chcialby o tym pogadać?
to zapraszam na [gg]
nikt nie wie????
Czy ktoś był lub słyszał o tej szkole i mógłby mi coś nieco nakreślić?

http://www.lexis.edu.pl/nauka_hiszpanskiego_hiszpania.html
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego