Hey!:)
Nie wiem jak jest na Rynku Małym to Ci nic na ten temat nie mogę powiedzieć, ale jestem w Cervantesie od tego roku i jestem bardzo zadowolona, dobrzy speakerzy z Hiszpanii, duży nacisk na mowę, ciekawe przeprowadzone zajęcia np nauka przez zabawę, gry, piosenki, sporo zadań do domu, ćwiczenia z gramatyki, poprawiają i tłumaczą błędy jakie się popełnia. Fajna też sprawa bo za darmo dostęp jest do biblioteki gdzie jest NAPRAWDĘ duży wybór książek, filmów na dvd, płyt cd jak i do Auli internetowej gdzie są ćwiczenia z gramatyki, słownictwa. Do tego często wejścia za darmo lub zniżki na kulturalne wydarzenia związane z językiem hiszpańskim (chociaż też nie wiem jak to jest i wygląda w innych szkołach językowych) :) ALE JAK WIADOMO TRZEBA DUŻO SAMEMU SIĘ UCZYĆ I UZUPEŁNIAĆ I POSZERZAĆ TO CO SIĘ ZDOBYŁO NA LEKCJI. Jedyne co bym zmieniła to wolałabym się uczyć z książki Elle jak wcześniej podczas lekcji prywatnych a nie accion bo średnio mi podchodzi ..... ale to też zależy od gustu :) pozdrawiam