Kurs hiszpańskiego w Hiszpanii 2012

Temat przeniesiony do archwium.
Hola !

Postanowiłam ,że czas spełnić marzenia i wybrać się do Hiszpanii :)
Szukam dobrej , w miare taniej szkoły w Andaluzji.Jakie miasta polecacie?Po głowie chodzi mi Malaga,szkoła ''Malaga Si'' chyba najtańsza jaką znalazłam. Czy ktoś tam był? co polecacie?
Może ktoś ma podobne plany wakacyjne? ;) A być może lepszą opcją jest wynajęcie mieszkania/pokoju , znalezc pracę na okres wakacji i doszkolić hiszp. na ''ulicy'' ? ;)
Malaga Si na pewno nie jest najtańszy! Robię teraz badania i Malaga Si nie będzie mój wybór - właśnie ze względu na cenę!
Właśnie otrzymałem tej oferty: 3 tygodnie kurs języka hiszpańskiego, z wspólnym mieszkaniu - 499 euro w Maladze, 2 tyg. 389 euro.
Wlasnie otrzymalem tej oferty
Malaga si nie bedzie moj wybor
Przysylaja potwierdzenie do szkola
...
raz jestes kobieta raz mezczyzna...
o co tu wlasciwie chodzi?
Bardzo mi przykro. Niestety (lub na szczęście!) nie jestem polskim i w przeciwieństwie do Ciebie, mój polski nie jest doskonały. Spróbuję i nie iść przez życie martwić się o drobne błędy językowe.
I slusznie! Bardzo dobre podejscie! Niech Ci nie bedzie przykro, bo nie ma powodu, nic sie nie stalo. Teraz, kiedy juz wiadomo ,ze nie jestes polskim, ciekawi, jakim jestes?
Hej !
Jeśli chodzi o Andaluzję to poleciłabym Granadę (jest zdecydowanie ładniejsza od Malagi). Ja zrobiłam kurs w Instituto Mediterráneo Sol (www.inmsol.es )i jestem bardzo zadowolona. Grupy są bardzo małe przez co jest szybsze tempo nauki. Panuje tam naprawdę przyjazna atmosfera. Ponadto szkoła organizuje zakwaterowanie, wycieczki i codzienne darmowe aktywności (spacery, oglądanie filmów, warsztaty muzyczne itd itd).
Jesli chodzi o Alicante, Granada albo Malaga, dostalam 3 oferty z Estudia España:

2tyg Alicante, Kurs 20godz, mieskanie dzielone, za 399 euro
4tyg Alicante, Kurs 20godz, mieskanie dzielone, za 645 euro

2tyg Granada, Kurs 25godz, mieskanie dzielone, za 458 euro
4tyg Granada, Kurs 25godz, mieskanie dzielone, za 832 euro

3tyg Malaga, Kurs 20godz, mieskanie dzielone, za 499 euro

Mam nadzieje ze to pomaga!

Ja znalazłam jeszcze tańsze oferty, nawet za 220 euro za kurs (20 lekcji) z zakwaterowaniem w szkole PROYECTO ESPAÑOL, o której wiele dobrego się naczytałam
www.hiszpanski-w-hiszpanii.pl
eao, cos nie rozumiesz moze. Na stronka estudia espana, Proyecto jest również podawany (również Enforex i wiele innych szkół) - ale także otrzymać zniżkę, więc nie można znaleźć tańsze oferty. O ile mogę powiedzieć ...
Szukam compañeros na wyjazd na 2 tygodnie w lipcu do Walencji do szkoły językowej Route 66.
Jeśli ktoś z Was był w tej szkole, proszę o jakieś opinie. :)
Temat przeniesiony do archwium.