tani nocleg w Barcelonie

Temat przeniesiony do archwium.
W polowie maja wybieram sie do Barcelony, bede wdzieczna za pomoc w znalezieniu niedrogiego noclegu na 5 dni - moze byc w prywatnym mieszkaniu - za odplata oczywiscie :)
bede tutaj zagladac ale bede wdzieczna za przeslanie wiadomosci na moj mail: [email]
napewno ni eidź do stancji katolickiej !!!!!!!!!!!!!!! różne śmieszne reguły siostrzyczki tam mają.
ja jadę 20 maja na 10 dni i znalazłam hotel - najtańszy za ok.60euroza noc...
najtanszy hostel jaki znalazlam w bcn - ideal youth hostel na ulicy unió - boczna la rambla - 16e, pokoj wieloosobowy. mozesz znalezc cos za 14e, ale zupelnie na przedmiesciach. milego wyjazdu.
serdecznie dziekuje za pomoc :-)
wiesz gdzie mozna sie dowiedziec o tych noclegach za 14 euro?:)i czy sa skłoty?czy mozna w barcelonie znalezc prace?gdzie [email] o wszelkie inf :)
hej . Mozecie dac wiecej informacji o pobycie w hiszpani? bo chce tam wyjechac i potrzebuje znalezc jakis tani nocleg :) pozdrawiam
jezleli jest ktos na tle uprzejmy zeby podzielic sie ze mna swoimi przezyciami z pracy w hiszpani to piszcie [email]
to moze tutaj napiszcie o tych tanich noclegach co???:) mnie też interesuje na tydz ale w sierpniu..ktoś może jedzie??? :))
to moze tutaj napiszcie o tych tanich noclegach co???:) mnie też interesuje na tydz ale w sierpniu..ktoś może jedzie??? :))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa