Praca w hiszpanii - na stale

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 63
poprzednia |
Dzien dobry wszystkim

Dla wszystkich zainteresowanych:

w ciagu kilku miesiecy bedzie mozliwosc pracy na stale w Kraju Baskow, Irun - 20 km od San Sebastian. Praca w duzej firmie transportowej. Firme jest zainteresowana osobami ze znajomoscia j. polskiego (oczywiscie hiszpanskiego). pozytywnie widziana znajomosc innych jezykow (rosyjski, niemiecki)

gdyby ktos byl chetny prosze przeslac curriculum vitae (po hiszpansku)
na adres [email]

Pozdrawiam

Martín
CZY TO CIAGLE AKTUALNA OFERTA ?
NAPISZ DO MNIE NAJLEPIEJ NA MAIL [email]
POZDROWIENIA Z LIMY
jak na razie temat jest zamrozony,

Pozdrawiam

Mattin
Kto jedzie do Hiszpanii w tym roku ? cel szukanie pracodawcy.Moze wspolnie sie wybierzemy ?
czesc ja juz jestem w hiszpani i pracuje mieszkam na barajas niedaleko lotnisk jezeli chcesz moge ci pomuc po przybyciu, np.lotnisko barajas w madrycie [email]
Dziekuje Ci za szczere checi :)) jednak wiem ze nic latwo nie przychodzi.
Skontaktuje sie z Toba wkrotce na emala.Pozdrawiam :)) Anna
Czesc, czy w sprawie tej oferty z maja cos wiadomo, tzn. czy jest jeszcze aktualna? Jezeli coś wiadomo daj proszę znać na adres [email] lub tutaj na forum. Nie wiem czy wysyłac C.V.

Pozdrawiam Tomek
jak na razie oferte jest zamrozona, aczkolwiek wyslac email'em CV nic niekosztuje. A mi zawsze si to przyda, w koncu nic na tym nietracicie.

Pozdrawiam
Praca przy pomaranczach byl ktos ?
Tez planuje wyjazd do hiszpanii do pracy... ale zupelnie nie wiem od czego zaczac... moze ktos cos doradzi???
A nawet nie wiem czy mozna dostac prace... ale musze wyjechac, prosze o pomoc
Do Edyty- napewno musisz miec kase na poczatek przynajmniej na miesiac .Mieszkanie lub pokoj wynajac i szukac pracy , pytac w pubach restauracjach , sklepach i posrednictwach pracy.
Powodzenia
Byłem w Hiszpanii w tym roku w Lloret de Mar na sezon zawsze tam jest praca teraz trochę późno (ogólnie na całym Costa Brava) głównie w dyskotekach,pubach czasem na plaży.Zarobki około 6 euro za godzinę mi się udało miałem 8/h.Tanie zakwaterowanie (jak na mój gust) a jedzenie w cenach zbliżonych do Polski.Pzdr.
P/S ja chce się sezonową trzeba przyjechać na poczatku maja i odczekać trochę w czerwcu zazwyczaj jest za późno kupa chętnych a mało wolnych miejsc albo wcale i kłopoty z tanimi noclegami.
a gdzie konkretnie pracowales? w jakims pubie/klubie czy jako tzw. naganiacz;)? bo slyszalam ze w ten sposob mozna sie spokojnie utrzymac na miejscu i nie trzeba koniecznie przyjezdzac tak w wczesnie...
czesc, ja tez chce wyjechac....ale nie znam języka, czy ktos mi pomoze??
Czesc czy ta oferta jest nadal zamrozona. Czy moze chodzi o hiszpanskiego ROBINSONA? Czy biegla znajomosc francuskiego mogla by byc plusem.
aha na wszelki wypadek podaje Ci mojego email, bo nie wiem jak mam Ci przeslac Cv przez to forum: [email] Jesli mi odpowiesz to mialabym twoj adres i wtedy nie byloby problemu :)) Z gory dziekuje
Czesc, czy moglys zdradzic mi cos wiecej generalnbie o pracy w kraju baskow, jestem obecnie w San Sebastian w ramach sokratesa i niedlugo nede starala sie o jaks prace...np czy wiesz jaka jest minimalna placa? gdzie najlepiej zaczac jezeli jezeyk wciaz kulawy i takie tam...pozdrawiam
konelka jak chcesz to napisz do mnie (mail w pierwszym poscie), to Ci opowiem cos o pracy tutaj.

Pozdrawiam

Mattin
Hej, z znasz hiszpanski/.? moge sie dolączyc?
czesc.....oferta aktualna?
Hej Jacob!!jestem w trakcie poszukiwan pracy w Hiszpanii przy zbiorach owoców...Nie mam poj ęcia od czego zaczac,bladze po stronach i szukam jakis konkretow:/Jesli moglbys mi cos napisac o pracy-srednie zarobki,gdzie tani nocleg,czas pracy(mce,godziny)bylabym naprawde wdzieczna:)) pozdrawiam,Marta;)
Hej Jacob!!jestem w trakcie poszukiwan pracy w Hiszpanii przy zbiorach owoców...Nie mam poj ęcia od czego zaczac,bladze po stronach i szukam jakis konkretow:/Jesli moglbys mi cos napisac o pracy-srednie zarobki,gdzie tani nocleg,czas pracy(mce,godziny)bylabym naprawde wdzieczna:)) pozdrawiam,Marta;)
Praca w Madrycie - wśród Polaków to tak jabyś chodził po polu minowym. BAGNO i dziadostwo...chyba ze masz znajomości - typowo rodzinne. A hiszpansko-polskie przysłowie mówi "Jak chcesz starcić przyjaciela, zatrudnij go w swojej firmie". Polecam pracę ale poza Madrytem. Taniej i normalniej. Polak Polakowi ...niestety WILKIEM i nic tam łatwo nie przychodzi....
Polecam kontakt, ale napisz swoje oczekiwania; [email]
Szukamy 3 budowlańców z papierami"oficiali" i jednego pomocnika(bez papierów) do pracy na "szaro" w niemieckiej firemce koło almerii. Mieszkanie jest. Zapotrzebowanie od 5 lutego. Panie, dziewczyny od kwietnia na interne i do pubu anglielskiego ( 2 interna. i 2 bar....) dojazd i za ile w kontakcie [email] chcecie...aktualne. Pa.
w jakiej miejscowości !!??
witaj
zamierzam ponownie podjąć próbe znalezienia pracy w hiszpanii a jest jej dużo tylko należy wiedzieć gdzie szukać.
proponuje swoje towarzystwo.
witek
witaj.
zacznij od tego jak zamierzasz tam jechać(środek transportu)
ja zawsze poruszam się autostopem.
podstawa to namiot, śpiwór i kalimata.
następnie forsa
na miejscu trzeba się ruszać za pracą
witek
Roquetas de Mar i Enix. Potrzebujemy jeszcze tylko jednego budowlańca z papierami. Wspomniane miejsca już zajęte. Pa.
Seńor Martin: soy un cubano con ciudadania polaca. vivo en Polonia hace 25 ańos y con gusto trabajaria en Espańa. conozco perfectamente ambos idiomas, ademas de checo y un poco de ruso. Lo saludo Echevarria
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 63
poprzednia |