Praca w hiszpanii - na stale

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 63
wyjeżdżam po świętach
Szukam kompana/ki na wyjazd do Valencji po świętach
jaznam nawet niezle.moge ci pomóc
do anna . hej ja tez sie wybnieram do prac w hiszpani chce juz tam zostac na stale, jesli chcesz nawiazac ze mna kontakto to pisz [email] pozdrawiam
do jacobs . czesc bardzo cie porosze o kontakt ze mna [email] wybieram sie w czerwcu na costa brava zeby podjac tam prace z tego co pisales to chyba wiesz troche na ten temat. bardzo cie prosze o kontakt
Pozdrawiam Natalia
Jestem zainteresowany pracą w Bilbao lub jego okolicach, na terenie Hiszpanii. jeśli ktoś co wie proszę o kontakt e-mail [email] rnGracias
do edyty,wiesz napewno musisz miec rnkaske bez niej ciezko jak wszedzie,nio bo jak masz mieszkanie juz latwo zawsze masz gdzie sie schronic potem szukac po barach,ogloszen w gazetach,teraz jest troszke pracy w barach ale jezyk potrzebny jak cio pisz ,doradze
witam.czy masz moze mozliwosc pomoc w znalezieniu taniego mieszkania w bilbao? pozdrawia,aneta
wiatm Edyta z jakiego jestes woj BO JA JESTE Z wOJ Lubuksiego jak masz ochote to może pojedziemy razem do Hiszpanii ja sie wybieram do Walencji jak masz ochote to mozemy zawsze pojechac razem muj Email [email] jak mozesz to odpisz pozdrawiam!!! i czekam na odpowiec
Lepiej późno niż wcale :)
... jak powiadają starzy górale :)
Hej, szukam pracy jako carpintero w okolicach malagi. czy ktos moze wie jak wysykie sa zarobki w tym zawodzie i w tym rejonie hiszpanii?
Jeśli szukasz kogoś kto chciałby jechać do Hiszpani do pracy to my jesteśmy chętne jest nas 3 i w tym roku kończymy szkołe i chcemy pojechać zarobić na studia to się odezwij jeśli nadal masz ochote
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś się może orientuje na temat pracy w Hiszpanii dla kierowcy. Chciałbym wyjechać ale nie wiem jak znaleźć prace.Pozdrawiam dzięki za odpowiedż
Wybieram sie na minimum rok do hiszpani do pracy jednak musze skonczyć ten rok studiów wiec nie moge wyjechać wcześniej niż z początkiem lipca..
Chciałabym pracować jako kelnerka, barmanka orientujecie sie może gdzie moge znaleść jakieś sprawdzone oferty?
wyjeżdzał ktos za pośrednictwem jakiegoś polskiego biura pracy?
Nie ukrywam ze interesowała by mnie oferta w której pracodawca gwarantuje zakwaterowanie.
Angielski znam dobrze natomiast co do hiszpańskiego podstawy mam a do czerwca zamierzam się podszkolić zeby nie mieć problemów z komunikacją. myślicie ze jestem w stanie znaleść jakąś prace tego typu na minimum rok?
Hej nazywam się Madga:) Bardzo pragnę pracować W HISZPANII:) ale niestety mój język jest na poziomie podstawowym:( czy mam szanse znalźć tam pracę? Mam 18 lat:) Proszę jak możesz to mi pomóż:( Od czego wogule zacząć.
Ta prośba była skierowana do nascia:)Ale jeżeli ktoś mi może coś jeszcze doradzić to proszę pisać:)
nie musi miec od razu mieszkania, moze wynajac pokoj co wyjdzie ja o wiele wiele taniej
szczerze Ci powiem - nie. Bo bezrobocie jest straszne i bedzie jeszcze gorzej. Z reszta to jeszcze zalezy od miasta. heh...kochana zakwaterowanie to maja najczesciej zapewnione pracownicy fizyczni ktorzy zostaja wyslani przez pacodawce do innego miasta itd. a tak to musisz sobie znalezc pokoj do wynajecia czy tam z kims mieszkanie sobie wynajac
Siema mieszkam obok Bilbao,szukam j pracy w knajpie lub budowlance. Znam angielski grecki i troszke hiszpanski,Mam doswieczenie w procy jako kelner lub sprzatacz,oraz w pracach budowlanych lacznie z [email]
Hallo,szukam kogos w okolicach Alicante ,w tym momencie mieszkam w Holandii (8 lat mam 29 lat bez dzieci chce sie przeprowadzic do Hiszpanii i zaczac wszystko na nowo praca ,dom itd
bardzo prosze o jakiekolwiek informacje o pracy czy mieszkaniu.
W tym momecie pracuje w kwiaciarni .....
znam j.polski,angielski i holenderski
prosze pisac tez na e-mail
[email]
mirka
w 2010 roku w hiszpanii będzie jeszcze gorzej niż jest teraz, ma paść ok 10 tys małych i średnich firm, także z pracą będzie bardzoooo ciężko no i zarobki pewnie jeszcze mniejsze tymbardziej dla cudzoziemców
Problem niestety widać na pierwszy rzut oka. Wszyscy pytają o pracę, ale odpowiedzi brak. Nawet osoby które są w Hiszpanii na stałe nie są w stanie choćby podpowiedzieć gdzie i jak szukać. Nie wiem czy w Polsce się o tym mówi ale tutaj tematem przewodnim przez ostatni rok, przy okazji rozmów o kryzysie jest to, że właśnie w Hiszpanii kryzys spowodował największy wzrost bezrobocia i to tutaj jest największy kryzys na rynku pracy. Czytałem jakiś ranking gdzie warto pracować w roku 2010 i albo Hiszpania była na ostatnim 10-tym miejscu, albo nie było jej wcale. Nie pamiętam. Trzeba realnie podchodzić do tematu. Chyba poważnie jest kiepsko.
Ja jednak jestem pełen nadziei i wierzę że będzie dobrze, albo przynajmniej coraz lepiej. Nie rezygnujcie z poszukiwania pracy w Hiszpanii, ale nie wierzcie też że spadnie ona z nieba. Jeżeli się uda to tym którzy wykażą się największą inicjatywą w jej poszukiwaniu.
Mteusz21 jestem zainteresowany wyjazdem do hiszpani,a mianowicie do Tarragony w celu podjecia pracy i zamieszkania w tym pieknym kraju.Jezeli jest chetna jakas osoba na taki wyjazd prosze o kontakt [email] we dwoje zawsze razniej:)
Kryzys!
¡Crisis!

...tu, w Hiszpanii NAJWIEKSZY W EUROPIE!!!
Słoneczna Hiszpania wkrótce się zawali? Rosnące długi publiczne uderzają w Unię Europejską - twierdzi znany ekonomista Nouriel Roubini (profesor Stern School of Business). Teraz - po Grecji - ofiarami recesji staną się Hiszpania, Francja, Włochy, Irlandia i Portugalia. Potwierdzają to ostrzegawcze raporty agencji ratingowej Fitch...wlasnie sobie dyskutujemy na forum wloskim...http://www.wloski.ang.pl/Doradztwo_zawodowe_39061.html Pesnie nie wiecie ,ze bezrobocie wsrod ludzi ponizej 30 roku zycia wynosi 30 proc.!!!!!! Warto to wiedziec.. Zgodnie z prognozami UE, w pierwszym półroczu 2010 stopa bezrobocia w Hiszpanii będzie rosła i wyniesie 19,4 proc., co oznacza, że będzie najwyższa od 1996 roku, a liczba bezrobotnych osiągnie rekordowy poziom 4,5 mln.
Przewiduje się, że bezrobocie w Hiszpanii będzie rosnąć w przyszłym roku najszybciej w całej UE, także wśród młodzieży. Stopa bezrobocia wśród młodych ludzi do 25. roku życia ma wzrosnąć do ponad 40 proc. Deficyt finansów publicznych w Hiszpanii wzrósł w ciągu pierwszych 11 miesięcy br. pięciokrotnie, osiągając ponad 71,5 mld euro, tj. prawie 6,8 proc. PKB - poinformował resort gospodarki w Madrycie.
Są to skutki spadku wpływów z podatków oraz ogromnych kosztów walki z kryzysem gospodarczym.
Hiszpania ma za sobą pięć kolejnych kwartałów spadku gospodarczego. jest dramatycznie sami widziecie http://biznes.interia.pl/raport/kryzys_w_usa/news/dramatyczne-dane-z-hiszpanii,1416963
i jak to sie mowi..lepiej to juz bylo ,teraz bedzie tylko gorzej!Przykro mi.
Ministrowie pracy z całej Unii Eurpejskiej spotkali się w Barcelonie, aby przy dobrej kawie porozmawiać o... bezrobotnych. Podczas nieformalnych obrad zapadły jednak całkiem poważne decyzje.......Ministrowie pracy z całej Unii Eurpejskiej spotkali się w Barcelonie, aby przy dobrej kawie porozmawiać o... bezrobotnych. Podczas nieformalnych obrad zapadły jednak całkiem poważne decyzje.http://www.hotmoney.pl/artykul/unia-chce-rozdac-bezrobotnym-miliony-11594 Moze warto pomyslec o takim mikrokredycie?
witam,
jezeli ktos mailby jakiej info lub moglby pomóc w zanlezieniu pacy w Hiszpanii (Teneryfa), prosze o kontakt [email] lub 51[tel]

pozdrawiam
hola!!!
również byłabym wdzięczna za informacje o pracy na wakacje w Hiszpanii (najlepiej Baleary) albo jakieś wskazówki przy poszukiwaniu pracy, mój e-mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 63