Kontakt na Balearach?

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam kontaktow dla taniego mieszkania na Balearach lub kogos kto ma mieszkanie do wynajecia na Palma de Mallorca i okolicach. Oczywiscie mieszkanie wmiare tanie i na dluzej na 2-3 lata. Pilne!!!
czesc. Za ile chcesz mieszkanie i co tam bedziesz robil. Ja tez jade na mallorce do Palmy. Bede tam studiowal. Odezwij sie jak cos.
Przemek
a ja chce do Przemka coś. odezwij sie bo chce o coś spytać :] moje [gg] . dzięki :]
Ja mam tam tanie mieszkanie do wynajęcia jak chcesz:) W Palmie koło placu Gomila.
Znam ludzi co wynajmuja mieszkania w Palmie i okolicach - mam takze kolege ktory wynajmie pokoj za 170 miesiecznie - polozenie srodmiescie kolo GEsa Endesa.5 min Paseo i plaza.5min katedra.Moj kontak na Mallorca 2916214 zastrzegam se przedstawianie.Za oplata odbiore z lotniska.
czesc ,szukam mieszkania lub pokoju dla dwoch osob od wrzesnia-w paguera lub arenal.czy wie ktos cos na ten temat?dzieki z [email]
Szukam pokoju na Majorce w Palmie w październiku, moze tez ktoś planuje w tym czasie wyjazd ?
szukam tani lok. mieszk. w Palma w miare niedaleko od uniw. na okres 6-ciu miesiecy -termin-natychmiast-wiad prosze na adr. christoph bogdanowitsch @ o2 online.de z pow K.B
szukaj a znajdziesz
czy z mieszkaniem w Palmie to jeszcze aktualne?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa