Costa del Sol - praca

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś mi może napisać gdzie najłatwiej znaleźć pracę na Costa del Sol - w jakich miastach, miasteczkach chodzi mi o nazwy tych miejscowości ? Podzielcie się wrażeniami (to prośba do tych ktorzy pracowali na Costa del Sol).
mabella malaga, puerto banus...ale tam utrzymanie cie zje...no i jesli rpaca to juz teraz...pozniej ciezko....
jak to pozniej ciezko?? ja wyjezdzam 20.07 i tego dnia tam bede.... naprawde ciezko z praca? odpisz na maila jak mozesz [email]
tzn mam nadzieje bedzie :) Bo musi byc :) bo my wyjezdzamy we dwie i dla nas musi byc :> musiiii :( :)
hehe nie wiem nie wiem.....jak dla mnie to pozno....ja lece 12 lipca ale chyba mam juz prace.......i to jest bardzo pozno,...zawsze latalam kolo 20 czerwca i to nie bylo wczesnie...
Dziewczyny jak wy szukacie pracy na Costa del Sol?
Byłam tam kilka lat temu na wakacjach i od kilku lat uczę się hiszpańskiego.
Byłoby super wyjechać tam choćby na miesiąc
Moze macie jakieś rady jako weteranki:)????
e-mail: [email]
Po pierwsze jedziecie bardzo, bardzo pozno i zakladajcie, ze bedzie bardzo ciezko. Po drugie jest bardzo trudno bez papierow, chyba ze macie juz ¨na gebe¨zalatwiona prace. Radze jedzcie do Torremolinos, Fuengiroli i generalnie po wybrzezu (mozna tez zerknac w Maladze). Nastawcie sie na wielkie trudnosci, jak jedna z Was znajdzie prace to bedzie spoko. Poza tym nie chce martwic, ale na Coscie sa drogie mieszkania i ciezko znalezc cos przystepnego. Szukajcie w dyskotekach, na nieeksponowanych stanowiskach - np. do sprzatania, w knajpach na zmywaku itd. inaczej kiepa.
pozdrawiam. jak macie wiecej pytan to dawajcie na mejla: [email]
hola
ja u pracowalam na costa del sol jako kelnerka, dokladnie wBenalmádena (mala miejscowasc bardzo turystyczna:same bary, hotele i dyskoteki). Duzo Anglikow i Niemcow. Mozesz tam sprobowac, mi sie udalo juz pierwszego dnia znalezc te prace
powodzenia
pracowałaś na czarno? Ja nie mam papierów i zastanawiam się czy mam jakies szanse na prace.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka