Ile zarabia przeciętnie Au pair za godzine?

Temat przeniesiony do archwium.
W sumie to ja nie będę pracowała za granicą, ale będę pilnowała dziecka hiszpańskiego przez 2 miesiace od poniedziałku do piątku i jutro ide na dogadania sie w ojcem chłopca (hiszpanem) a nie mam pojecia jakie ogolnie bywają stawki, wiec łatwo mozna mnie oszukac.

Czy ktoś mogłby napisac mi ile mniej wiecej można zarobic?

Z góry dziekuje
nie mam pojęcia ile wychodzi godzinowo. Ale mogę ci napisać ile na miesiąc od pon-sob. od 60-100 euro zalezy od rodziny i towich starań, umiejętności.
czyli jakies 400 zł na miesiac?
Que erro!! Sorry pomyliłam sie mialam na mysli 100 euro ale za tydzien. Czyli wychodzi 400 zł na tydzien. Ale byłam do ich dyspozycji caly czas.
Qrcze rozmawialam dzisiaj z tym facetem i powiedzial, ze sama mam ustalic stawke, facet jest majetny- to widac, ale nie mam pojecia ile zazadac. Bede pilnowala 6-letniego chlopca po 8-9 godzin dziennie, robila mu jedzenie i tylko tyle.bez sprzatania. Nie wiem ile sobie zazyczyc. Czy mozesz mi cos poradzic? Nie chce wyjsc na zachlanna,ale tez zalezy mi na pieniadzach.
Hola! W Hiszpanii za pilnowanie dziecka bierze sie ok 8 euro za godz. ale w Polsce to najmniej wez za godzine 10-15zl. Ah i mozesz sie go zapytac ile biora tam, to moze facet jeszcze wiecej Ci zaplaci ;) powodzenia!
10-15 zł ojej, a to nie za duzo? tzn mi by jak najbardziej odpowiadalo, ale boje sie podac taka sumke, zeby facet zle o mnie nie pomyslal... hmmm
wydaje mi się że mozesz powiedziec 10 zł.Powodzenia
To moze 60 euro tygodniowo?Tyle najczesciej chyba placa au pair.
moja kolezanka opiekuje sie dwojka dzieci-polskich i bierze za to 10zl za godzinke. mysle ze 10 to bardzo na miejscu ale poniewaz to Hiszpan i tyle czasu masz tam spedzac to krzyknij wiecej no niech bedzie 13-powiedz ze ta cyfra szczescie ci przynosi :P powodzenia!
Temat przeniesiony do archwium.