Poszukuję pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć! mam 20 lat. Bardzo chcę wyjechać do Hiszpanii. Moja znajoma zaproponowala mi pomoc (od 6 lat tam mieszka) ale jak narazie nie mam od niej zadnej wiadomosci. Chcialabym podjać prace w Hiszpanii mimo wszystko ale nie interesuja mnie polskie firmy ktore zalatwiaja komus prace np agencje AU PAIR mam nadzieje ze ktos z was mi pomoze dziekuje z gory
moje [gg]
Ja jestem w tej samej sytuacji . Mam 23 lata i chciałym wyjechac do Hiszpanii do pracy i nauczyc sie jezyka. Miałam jechac do Anglii z koleżanką ale nie wypaliło ale Hiszpania ....:) :) :) Nie mam z kim jechac (no chyba ze koleznaka ale ona wraca na studia w pazdzierniku) i mam zero znajomości w Hiszpanii, a bez tego ani rusz :(
witaj kasia5 ja znam jezyk jezeli znajdziemy oferte pracy z mila checia ci pomoge poniewarz tez chce wyjechac do hiszpanii razem zawsze bedzie razniej jestem pod nr [gg] lub [email]
no witam mam 27 lat i poszukuje pracy w hiszpani pracowalam juz 3 lata przy zbiorach owocow ale podejme karzda prace pozdrawiam :):)
Witaj agamala Ja cały czas myśle nad wyjazdem Dostalam oferte i odpowiedzialam na nia i czekam teraz czy mi odpiszą. Oferta z Sevilli. Jak dostane to mozesz jechac tez moze tam cos znajdziesz a razem zawsze razniej :D Jesli chodzi o prace generalnie to praca przy owocach odpada Nie dam rady Moj hiszpanski jest na poziomie powiedzmy średnim (chociaz tyle błędow robie ze wrrr...:/) Jak cos bede wiedziec albo i nie to sie odezwę do ciebie Pozdrawiam :)
no witam przy zbiorze owocow nie trzeba znac jezyka no pewnie ze zawsze razniej tyle ze ja nie mam zadnej oferty i nadal szukam moze ty masz jakies linki w sprawie pracy w hiszpani
wkoncu trzeba sobie wzajemnie pomagac pozdrawiam
Czesc Kasiu!! jesli mozesz to odezwij sie do mnie na gg. Wiem ze dzisiaj malo komu sie ufa ale nie musisz sie obawiac widze ze mamy podobne problemy wiec mozemy o nich spokojnie pogadac trzymaj sie cieplutko papa
Kasiu 5 jesli mozesz to prosze napisz skad masz ta oferte pracy i jak ja zalatwilas bardzo mi na tym zalezy moje [gg] dzieki z gory pozdrawiam
Kasiu20 odezwałm sie do Ciebie na gg ale nie wiem czy wiadomość doszła bo mi nie odpisałas :(
Czesc Kasiu!!! dziekuje ze sie pofatygowalas ale niestety nic nie doszlo na gg podam ci moj drugi numer mam nadzieje ze tym razem sie uda 6107612 pozdrawiam cie goraco papa
Hola! Agamala Gdzie dokladnie pracowałas przy owocach? jak sie nazywał szef? u tego samego pracodawcy co roku czy co roku zmieniałas? Czemu juz nie chcesz jechać? w tym roku tez byłaś?
Kasiu wysłałam Ci parę dni temu wiadomość na ten drugi numer gg i znowu nic :( Buuuu :(
Cześć Kasiu5!! niestety nic nie dostalam od ciebie :-((( tez mi smutno bo chcialabym sie z Toba jakos skontaktowac sprobuj jeszcze raz a jak nic z tego nie wyjdzie to masz moja moj e mail: [email] pozdrawiam trzymaj sie cieplo papa
Kasiu5 na wszelki wypadek podaje Ci moje nr gg jeszcze raz: 6107612 i 2109633
Kasiu no coś nie dane jest nam pogadac Mam twoje nr gg ale ty jestes niedostepna Ale bede probowac moze w koncu cię złapię Pozdrowionka
Moja dziewczyna + ja jedziemy do hiszpanii 16 sierpnia - zupełnie w ciemno i pierwszy raz. Pracy też będziemy szukać, jeśli ktoś może przybliżyć nam jakies informacje na temat hiszpanii, kosztów utrzymania i zarobków jestem pod numerem [gg]
Czesc Kasiu5!! pisz smialo na moje gg bo ja praktycznie caly czas mam je wlaczone tylko zawsze jestem na niewidocznym takze nie ma problemu pozdrawiam Cie papa
Kasiu5 bardzo prosze Cie o kontakt ze mna w miare mozliwosci oczywiscie pozdrawiam
Kasiu ja cały czas piszę do Ciebie na gg na ten numer gdzie pojawia się opis ale nie odzywasz się więc już nic nie wiem... :(
Kasiu dalam ci napewno dobre numery jezeli nie da rady tak to sprobuj na poczte [email] albo zostaw mi swoj numer gg bo bardzo zalezy mi na kontakcie z toba pozdrawiam choc mi smutno ale wierze ze sie uda
Almeria - Costa del Sol. Praca w turystyce i hotelarstwie, interna, externa od. 1.04.2006. Jest mozliwość pomocy , począrek "na czarno". Dla tych co chcą min 6 m-cy od 1.maja ...legalnie, choc wiecej trzeba za tym pochodzic.
Jeżeli myslicie powaznie o pracy , wskoczcie z informacją na [email]
Pozdrawiamy Mirka, Ania, i...reszta.
cześć, ja w tym roku chciałbym wyjechać do Hiszpanii, aby zbierać owoce (najlepiej pomarańcze) :D ale nie chce truskawek :P. Gdzie powinienem szukać jakichś ofert?? chciałbym wyjechać na 2 miesiące lipiec i sierpień. Czy to będzie opłacalne, ile tam płacą za godzinę pracy, no i ile godzin dziennie się pracuje?
mój mail: [email]
Almeria. jestes teraz w espani czy sie wybieracie na wakcje? tez sie wybieram z kilku osobowa grupa. moze sie jakos zgadamy? [gg]
to bardzo ciekawa propozycja a jakie referecje sa wumagane?? mozesz mi przeslac wiecej informacji najlepeij wyslij mi maila [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka