PILNIE PRACE

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam Pracy!!!
Mieszkam w Barcelonie od 4 miesiecy ,studiuje tutaj w Instytut del Teatre w ramach wymiany Erasmus, Obecnie mam wakacje i szukam pracy.. jezeli sa Jakies propozycje czekam [email] tel.695605925 mam 24 lata serdecznie pozdrawiam
Czekasz na propozycje????na polskiej stronie,a moze tak rusz tyłek i poszukaj sam,w Barcelonie to chyba nie problem!!!
..czekam na propozycje bo wiem ze sa osoby ktore czytaj Forum i szukaja kogos do pracy.. ale widze ze nie jestes odpowiednia osoba z ktora pownienem na ten temat rozmawiac..codziennie chodze i rozdaje CV ..co prawda dopiero od kilku dni mam wolne ale..w kilku miejscach juz bylem...
Jezeli wiesz jak wyglada sytuacja na rynku pracy w Barcelonie... to jestes w stanie zrozumiec... no chyba ze nie jestes
pozatym praktycznie niemozliwoscia jest znalezienie pracy na kontrakt...do 2006 maja trzba jakos obchodzic przepisy...ja szukam czegos dorywczego.. na 2 miesiace.. wiem ze jest wiele ospb ktore chca jechac w ciemno...barcelona generalnie odpada..naprawde jest ciezko

»

Życie, praca, nauka