Szczecin - miłośnicy Hiszpanii łączmy się!

Temat przeniesiony do archwium.
Hmmm nie wiem, czy takie topiki już były, ale może jest kilka osób z jednego miasta np. tak dużego jak moje -ze Szczecina, którzy interesują sie tym co hiszpańskie (jak można tak powiedzieć) hehe i chcieliby pogadac, może spotkać sie, wymienić poglądami, doświadczeniami, poćwiczyć jezyk etc.

Co wyna to? :)
Znam jedną osóbke ze Szczecina..ale ona raczej zajmuje się Capoeira :)

Pozdrawiam..:)
ehh gdyby o bydgoszcz chodzilo...;p
NO ja jestem ze Stargardu, ale...(tutaj to "ale" jest kluczowe heh) często jestem w Szczecinie. Jeśli masz ochote porozmawiać to moje [gg]

Tymczasem pozdrawiam:

Alzena
Malutko osób, malutko, ale mam nadzieje, że za kilka dni będzie więcej ... hmmm no Szczecin, takie duze miasto :)
bardzo lubie hiszpanie bylam pare razy i mam marzenie zeby sie tam przeprowadzic ale nie wiem jak tam wyglada zycie codzienne. jak z praca i wogole. jakie ceny mieszkan itd. nawet zaczelam sie sama uczyc hiszpanskiego bo to piekny jezyk ale samej to trudno no i nie ma czasu
Gosiu, więc tak: mam znajomego w Hiszpani mieszka tam od około 13 lat i z tego co wiem i Ty pewnie też to wiesz to życie płynie znacznie wolniej, uprzejmość i spontaniczność to jedne z atrybutów. Jeśli chodzi o prace to jest ciężko (teraz wszędzie jest ciężko) ale bardzo duże zarobki można uzyskać po ukończeniu studiów związanych z inżynierią, architekturą itp. W większych miastach nie brakuje też zapotrzebowania na jakieś prace dorywcze jak np. praca w restauracji czy pubie jako kelnerka.
Jeśli chcesz pogadać to zapraszam do siebie na GG (numer podałam w notce powyżej. Aha! I jeszcze jedno zazwyczaj jestem niewidoczna na GG;))
ja jestem ze szczecina gg-7539479 chcetnie porozmawiam zwlaszcza ze malo informacji jest o hiszpanii na polskim necie
ja tez jestem ze Szczecina - podjęłam decyzje że nauczę się hiszpańskiego więc pozdrawiam wszystkich z mojego grodu i ide ćwiczyć...
Cześć, pomysł mi bardzo odpowiada. Trafiłem przez przypadek na tą stronę, ale jeżeli nadal jesteś zainteresowana spotkaniami po hiszpańsku daj znać proszę.
Bartek
Nom pewnie, ze jestem, caly czas czekam na odzew ;)
Moj mail to: [email] ; [gg]
Ja tez jestem ze Szczecina ;) Razem z koleżanką chcemy sie uczyć tego języka, ale jako że pracujemy w tygodniu to w grę wchodziłby weekend (tzn. sobota rano). Trudno jest znaleźć taki kurs i chętne osoby... Może ktoś coś wie lub jest zainteresowany??
Nieszka21 odezwij sie do mnie wyzej masz namiary, moze moglabym pomoc jakos tobie i kolezance.
hej klania sie szczecin -moje [gg] mozecie smialo pisac by troche pocwiczyc swoj espańol:)
siemka, jestem ze Szczecina i interesuje sie wszystkim co hiszpanskie a w szczegolnosci kastylijska mową;) Daltegoteż interesuje sie nie tylko sama hiszpania ale glownie krajami hiszpanskojezycznymi, do moich ulubionych naleza Wenezuela i Meksyk (moim marzeniem jest kiedys tam wpasc:) chetnie pogadam z ludzmi o podobnych zainteresowaniach moje gg to 2358629. Pozdrawiam
To znowu ja. Znalazłam fajny kurs w Szczecinie w soboty, niestety książki są strasznie drogie. czy ktoś nie ma może do sprzedania VEN1 nuevo? Książka i ćwiczenia?? A może i słownik? Jesli tak piszcie... [email]
Dobry pomysl ! lacze sie z Wami jestem z Gliwic i bardzo lubie Hiszpanie i chetnie tam znowu pojade do pracy jak bedzie mozliwosc :)))))
Ja tydzień temu wróciłam z dwumiesięcznego pobytu w Mabelli,od razu po powrocie zapisałam się na kurs języka hiszpańskiego i już myślę o powrocie do Hiszpanii.Pozdrawiam wszystkich miłośników, tego co hiszpańskie...
Czesc.

Ja natomiast szukam grupy do nauki hiszpańskiego od podstaw. Mój hiszpański jest na poziomie prawie zerowym - jedyne co umiem, to jest to, co liznąłem będąc w tym pięnym kraju, ale to naprawdę niewiele. Aktualnie Presto zbierało grupę na wtorki/czwartki godzina 17 wzwyż. Potrzebnych jest minimum 6 osób,aktualnie jest nas piątka, ale 3 osoby niestety nie potwierdziły swojej chęci przystąpienia do kursu... Szuamy zatem chętnych osób. Tworzona grupa byłaby grupą początkującą. Proszę o kontakt jeśli ktokolwiek ze Szczecina byłby zainteresowany.

A może tworzy się już jakaś grupa w innej szkole? Może Salamanca (swoją drogą gdzie to jest?). Wszystkie inne językowe, w tym Profi-Lingua aktualnie już prowadzą grupy i do tego zaawansowane, natomiast grupy początkujące nie wystartowały (próbowaliśmy w około 8-miu różnych szkołach językowych).

Kontakt ze mną:
5[tel](Łukasz).
mail: [email]
[gg]
Ja też jestemz Bydgoszczy.
Hola! Widze ze kilka osób jest ze Szczecina. Mimo, że nie dane było mi być w Hiszpanii, to uwielbiam ten kraj, chciałbym z nim związać swoją przyszłość. Jak by ktoś wiedział o jakimś spotkaniu, to dajcie znać, albo jeśli ktoś chce pogadać. To moje [gg] lub mail [email] poza tym szukam pracy na wakacje, Hiszpania byłaby ok, ale nie wiem gdzie szukać, więc jeśli ktoś miałby jakieś pomysły, to proszę o jakaś pomoc :)
.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa