socrates w Oviedo

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
czy ktos moze wyjezdza/zna sie/jest w Oviedo? Pod koniec wrzesnia wyjezdzam tam na socratesa i chcialabym sie czegos dowiedziec o tym miescie oraz moze znalezc wczesniej jakies lokum, poniewaz Universidad de Oviedo mi go nie zapewnia ://
Pozdrawiam,
Galletita
Nie mogę dużo powiedzieć o tym mieście, bo nie bardzo wiem jakich informacji potrzebujesz, ale miasto jest rewelacyjne, okolice jeszcze fajniejsze i naprawde zazdroszcze...!!! Jak chcesz coś konkretnego to pisz.
[email] Może uda mi się pomóc.
czesc. Znam hiszpana, ktory mieszka w Oviedo.mowi po niemiecku i po angielsku. I moze Ci cos powiedziec o tym miescie. Jezeli masz jakies pytania,to jest jego mail: [email]
trzeba przyznac ze poprzednie odpowiedzi sa baaaaardzo wyczerpujace... :)

zajrzyj tutaj:

http://www.psico.uniovi.es/edu/gpag[tel]/inicio.html
hm, nie ma nawet zwyklego dziekuje??
pozdrawiam
bo i nie ma za co!
oviedo jest rewelacyjne:) wszytsko pod gorke ale to co:) piekne stare miasto, fajowe knajpki, do morza niedaleko, klimat swietny, malutkie kameralne:) ja mieszkalam w poblizu uniwerku 9widac go bylo przez okno) i placilam 50 euro za pokoj,tylko ze ja tam bylam w wakacje...w miescie trudno sie zgubic, strasznie ci zazdorszcze.niestey nie moge podac zadnych namiarow na mieszkania bo ja mieszkalam u znajomych ekwadorczykow...
Dawno tu nie zagladalam... Oczywiscie, ze dziekuje! :))
y tu quien eres para opinar?? donde esta tu respuesta?? anda,nena mas vale que te calmes y cambies de actitud...
icaro jak to do mnie to lepiej zamilknij....a jak nie to uwazaj gdzie ci sie co wkleja...;/
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa