Murcia - busco trabajo - szukam pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Soy chica polaca, tengo 23 años. Este año terminé mis estudios universitarios. Hace tiempo que mi pasión es España y desde hace dos años tomé la decisión de vivir y trabajar allí. El año pasado trabajé cuatro meses en Granada. No tengo problemas con el idioma.
Soy muy abierta, me encanta conocer gente y pasar el tiempo con ella. Soy una persona laboriosa y me adapto muy bien al trabajo en grupo. Hablo muy bien inglés y además comprendo a la gente de casi todo el este de Europa (los idiomas del este de Europa se parecen mucho al polaco).
Además tengo el permiso de conducir, conocimientos en informática (Microsoft Word, Excel, Power Point, Outlook Express, Internet) y sé manejar los aparatos de oficina.
Puedo empiezar el trabajo cada momento.
Si alguien esta interesado, dejo mi correo electrónico: [email]
Saludos

Witam wszystkich!
Mam 23 lata i w tym roku skończyłam studia (socjologię i administrację). Od dawna pasjonuje mnie Hiszpania i 2 lata temu podjęłam decyzję, że chcę tam mieszkać i pracować. W zeszłym roku pracowałam w Granadzie, mam więc pojęcie o specyfice pracy w Hiszpanii. Nie mam też problemów z językiem hiszpańskim.
Jestem pracowita, niekonfliktowa i bardzo lubię pracę z ludźmi. Jestem otwarta i łatwo nawiązuję nowe znajomości. Dobrze odnajduję się w pracach zespołowych, potrafię kierować ludźmi. Mam doświadczenie w tego typu pracy.
Znam bardzo dobrze język angielski, mam prawo jazdy, potrafię obsługiwać urządzenia biurowe i komputer (pakiet Microsoft Office, Internet).

Jestem dyspozycyjna, mogę zacząć pracę choćby od zaraz.
Poszukuję pracy w okolicach Murcji, jeśli ktoś jest zainteresowany lub potrafi mi pomóc, bardzo proszę o kontakt na adres: [email]
Dysponuję Curriculum Vitae i listami referencyjnymi

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za zainteresowanie.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa