mieszkanie pod barceloną

Temat przeniesiony do archwium.
Hej.. prawdopodobnie będę studiować w Hiszpanii, myślę o Valencii, ale o wiele bardziej pasowałaby mi Barcelona.. niestety tam jest tak drooogo ;) Może wiecie coś o mozliwosciach zamieszkania pod miastem, gdzie byłoby taniej, ale z w miarę możliwosci dobrym dojazdem do centrum... ?
Hey.. sokro myslisz o studiach w hiszpani to napewno dobrze znasz hiszpanksi. Potrzebuje osoby ktora by mnie uczyla j. hiszpanksiego przez gg bo tez mysle o studiach w hiszpani... ale narazie nie mam mozliwosci uczenia sie tego jezyka.. jak bys byle chetna i chciala mnie uczyc... to 8130456... Byla bym wdieczna:*
Hejka, nie sądzę, żebym była osobą, która ma wystarczające umiejętności do nauki hiszp ;) Sama mam jeszcze spore braki.. studia to plan dalszy, więc spodziewam się, że uda mi się nadrobić.. Ale jest na tej stronie mnóstwo osób, które bardzo dobrze znają hiszpański, jestem pewna, że znajdziesz kogoś odpowiedniego - pozdrawiam :)
niewiem ile to jest tanio dla ciebie ale w rejonie montcady i cardanioli mozna wynajac mieszkanka od 380 euro dojazd do barcy 20 min. trenem.
poza tym cardaniola to miasteczko uniwersyteckie wiec moze moglabys studiowac na miejscu..

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa