ktos z bcn?

Temat przeniesiony do archwium.
hej,jestem w barcie od miesiaca i chetnie spotkam sie z innymi krajanami:)mieszkam z dwoma hiszpanami,wiec kontakt z polakami mam bardzo ograniczony,a z przyjemnoscia wyszlabym gdzies posiedziecc,pogadac etc...
ooooo,hej!Ja jtem z BCny,wlasnie tez,tez chetnie pogadalabym se z krajanami mam oststnio wiele tajmu,bo mnie z roboty wywalili ,wiec sie zapotkam z checia.
Marta
witajcie ja jestem w barcelonie prawie 2 miesioce. szukam tu pracy. chetnie sie spotkam z krajanami.mieszkam 12km od barcy niedaleko BADALONY. chodze do szkoly tu i ucze sie hiszpanskiego ikatalonskiego mam 30 lat
moj mail to [email] co prawda polski mail ale kozystam z niego w hiszpani pozrawiam ¿??¿?¿¿¿¿¿¿¿¿
A co to za różnica czy mail jest polski, hiszpański czy węgierski??
A co to za różnica czy mail jest polski, hiszpański czy węgierski??
to jak spotykamy sie czy nie? napiszcie kiedy macie czas zeby mogli cos ustalic.teraz swieta,wiec szykuje sie sporo wolnego.mi pasuje niedziele,poniedzialek o jakiejkolwiek godzinie.potem to juz jestem uzalezniona od zajec na uniwerku.tak wiec czekam na wasze propozycje.smiesznie wyszlo-Magda,Marta i Marek,cale towarzystwo na M:)
na forum emigracji polskiej znajdziesz wiecej polakow mieszkajacych w katalunii.

pozdrawiam i zapraszam na
Ja mieszkam w bcn od 6 lat, niedlugo przeprowadzam sie w okolice Montserrat . Saludos :) [email]
Markowie i Magdy! I inni ...
a macie GG moze?Byloby szyciej sie dogadac co do dnia i godz.Ja w zasadzie to moge,nie bede robic problemow co do dat i godz....no chyba zeby ...to co?Jutro?????Znaczy 1go listopada?Taka piekna data....nastrojowa ,bo to przeciez prochem zesmy sa...
ok.dobra.to moj nr GG(jakby cos) 1782395
nie,nie tylko nie idzmy na to forum,jak zaczelismy tutaj to lepiej to kontynuowac tutaj.
hola a todos!jestem Magda i od blisko 2 miesiecy mieszkam w Barcelonie.Chetnie spotkalabym sie z kims z Polski.Moze znacie jakies ciekawe miejsca,kluby,bary etc?moj [email]
saludos,chao:)
czesc magda.od miesiaca mieszkam w barcelonie i tak jak ty szukam rodakow.moze sie jakos skontaktujemy.
hey, aktualnie jestem w Polsce na święta ale mieszkam i ucze się w BCN na własną rękę od czerwca '05, 19 lat, równierz chętnie spotkałbym się z rodakami.
Mieszkam na ulicy miquel angel (koło niebieskiego metra BADAL, niedaleko sants estación) jest ktoś z tych okolic może?

moj e-mail to [email]
Temat przeniesiony do archwium.