Życzliwa osoba mieszkająca w Sevilli

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebowałabym porozmawiać z osobą mieszkającą w Sevilli lub okolicach. Pewna dziewczyna z okolic Sevilli obiecala mi, że pomoże mi ze znalezieniem pracy, mieszkania itd. w okolicach Sevilli i kupiłam juz bilety na samolot na styczeń, a ta osoba (Polka) nie odzywa się. Obawiam się, że poprostu mnie oszukała i zostałam sama, boje sie, że sobie nie poradze a chcialam w styczniu znalezc juz pokoj albo mieszkanko i jakas prace lub zlozyc podanie.

Jakby ktoś był chcetny do poratowania mnie to moje gg - 5351239

Z góry dziekuje.
Na tej stronie masz miedzy innymi oferty pracy i ogloszenia tych, ktorzy wynajmuja mieszkania/pokoje lub szukaja osob do dzielenia mieszkania:

http://sevilla.loquo.com/spanish/cat/302

Na jakiej zasadzie chcesz tam pracowac? Na czarno?
Nie przejmuj sie, to nie pierwszy i ostatni raz jak ktos Cie zrobi tam na szaro, uwazaj na siebie, pozdr
cześć,czy masz możliwość załatwienia pracy w Hiszpanii dla małżeństwa,jak tak to mój e-mail [email]
Nie mam takiej mozliwosci, ja tylko podalam adres strony z roznymi ogloszeniami.
Chce pracowac tam normalnie, nie na czarno i chce też studiować.
A orientowałaś się już na temat warunków jakie musisz spełnić, żeby móc tam legalnie pracować i studiować?
Witaj jesli mozesz napisac ile placilas za bilet to dziekuje.
Ja wybieram sie w styczniu do Hiszpanii i chce kupic tanszy bilet na samolot lub auotobus.
Pozdrawiam :))
ja leciałam samolotem air berlin wejdz na ich strone i mozesz wybrać cos w promocjii tyle ze oni lecą z drezna lub berlina ale to nie problem.możesz też leciec do Faro ja tak robie.
na tej stronie mozesz znalezc kontakt z kims z Sevilla
Madzia zadzwon i chyba będziesz szczęsliwa 887 747 054
widze, ze na ten numer mozna zalatwic prace, trasport, pomoc... w sewilli, w madrycie.. ciekawe...
...się nie załatwia....Ten numer jest wyłącznie dla NORMALNYCH osób, a nie cwaniaczków i kombinatorów z Polski. Pa, życzę mądrości...i nauki szacunku...to takie dalekie cechy Polaków..szczególnie poza krajem. Pa Pa !
Nie rozumiem dlaczego wyrazenie watpliwosci na temat Twojej dobroci serca i kontaktow od Asturii, przez Madryt az po Andaluzje nazywasz brakiem szacunku, kombinatorswtem i cwaniactwem?! A moze wszystkich mierzysz swoja miarka?
Un saludo
P.S. No tak, wystarczy krotki okres pobytu za granica, by wszystkich rodakow widziec jako pijakow, kombinatorow....
Warunki sa takie jak w innych krajach

http://0rz.tw/df403
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa