praca w hiszpanii - pomóżcie!=)

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich serdecznie:)
w tym roku zdeję maturę i chciałabym w wakacje pracowac w Hiszpanii - najchętniej jako kelnerka. hiszpański umiem w komunikatywnym stopniu. mamwiele pytan odnośnie takiego wyjazdu, dlatego wszystkich, którzy pracowali w Hiszpanii lub wiedzą coś na ten temat (chodzi mi o konkrety - gdzie szukac, ile można przeciętnie zarobic, ile potrzeba na zycie) o kontakt - moj [email] [gg] albo odpowiedz na forum.

jeżeli ktos z Was pracowal jako kelner(-ka), napiszcie czy konieczne jest zrobienie wczesniej kursu szkoleniowego i posiadanie certyfikatu,czy raczej nie jest to potrzebne.

i jeszcze jedno pytanie - czy wiecie moze cos o jakis organizacjach pracy, które organizowalyby wyjazdy do pracy dla grupy osob (wiem że są takie jesli chodzi np o prace w USA) bo w grupie zawsze razniej=)

z góry bardzo dziekuje za wszystkie wskazówki, pozdrawiam wszystkich cieplutko:)
Mogę pomóc praca w Madrycie lub w Andaluzji koło Almerii - turystyka-wypoczynek . Mieszkam na costa del sol - costa del Teopicana. Zapraszam do dyskusji, pytania i [email]
Pomogę i to bezinteresownie...jeszcze jestem normalny...warto wskoczyć w turystyke od maja do listopada...
Jeżeli chcesz sobie ładnie wszystko poukładać, czasu jest duzo ale mozliwości sa. Proponujemy kontakt, wymiane informacji, udzielimy odpowiedzi na pytania i oczekiwania. Jeżeli jestes zaiteresowana praca na Costa del Sol, daj znać na adres [email]
I w jakim miescie mieszkasz ?
Przekierujemy Cie na konkretny adres. Na pewno przyszykuj sobie CV po hiszpańsku - najlepiej, ostatecznie po polsku z wpisem jakimi jezykami mówisz...to ważne. Pomożemy wynając mieszkanie lub pokój...a praca...tez pomożemy, zarobki od 750 do 1200 euro.. oraz ułozymy podróż tanimi liniami lotniczymi. Pozdrawiamy. Informacja tylko dla poważnie zainteresowanej osoby. M. P. A. R.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa