Jak najtaniej do Madrytu ?

Temat przeniesiony do archwium.
W jaki sposob najtaniej dotrzec do Madrytu. Z tego co wiem z Polski nie ma tanich lini lotniczych obslugujacych lot miedzy polskim miastem a Madrytem i trzeba latac przez Berlin - easy Jetem. Orbis oferuje bilety autokarowe w cenie 729 zl- dwie strony. Nie wiem jak koleje. Moze ktos ma doswiadczenia i sie podzieli. Z gory dziekuje
z pewnoscia najtaniej jest na piechote.koszt butow+spanie niewielki,prawda??
a jesli szukasz samolotu to moze
http://www.aireuropa.com/es/default.html
ma stala linie do madrytu.
Witam mam namiary na przewożników prywatnych jak bedziesz chciał to daj mi znać na [gg] jestem do dyzposycji może być niedostępny to zostaw wiadomosc. Aska
ostatnio lecialam do Madrytu samolotem ale z Berlina Lotnisko tegel i hiszpanskim liniami IBERIA, za przelot tam i spowrotem zaplacilam ok 400 zl z zarezerwowaniem biletu z miesiecznym wyprzedzeniem. w polsce nie znajdziesz raczej innych mozliwosci
Wiesz co wejc na strone www.airberlin.com masz po polsku i leca do Madrytu i tanio tylko nie wiem czy czhcesz z Drezna czy z Berlina
Po pierwsze gdzie mieszkasz ?
Po drugie kiedy chcesz sie dostać do Madrytu ?

Samoloty;
EASYJET z Berlina Schenefeld do Berlina mogę dac tel. do przewoznika...ale nie wiem gdzie mieszkasz... z trzytygodniowym wyprzedzeniem bilety sa tanie a podróż miła ( nowe Airbusy 320 )..zobacz na stronie inter. tych lini...
RAYANAIR tez tania linia lata z Wrocławia, Gdańska, Poznania, Rzeszowa, Łodzi, Bydgoszczy, Krakowa do...Londyn Stansted... z Londynu przesiadka te same linie lub Easyjet do Madrytu. Musisz sobie to ułożyć.
Aby kupić bilet przez internet musisz miec kartę kredytowa "tłoczony numer konta" lub ją pozyczc od kogoś... i potwierdzić przelot.
AUTOKARY sa drogie ok. 13[tel]Euro.
Przewożnicy - nie polecam - mecarnia...
I wogóle uważaj na srodowisko polaków w Madrycie - Polak Polakowi ...niestety nie bratem a WILKIEM...chyba że masz rodzinke...zapytasz o więcej. służe bogata wiedzą na temat "układów" madryckich, aby nie dać sie wmanipulowac...czekam bezinteresownie.. [email]
Osobiście półtora roku pracowałem w Madrycie i oklicach. Teraz sie przeniosłem do andaluzji nad samo wybrzeże do koło Almerii...super miejsce ok. 20 Polaków, luxus narodowosciowy..praca...jest..i połączenie z wrocławia, gdzie mieszkam przez Londyn w jeden dzien..wylot ok. 14.00 przesiadka i o 21.45 w Almerii..lepsze połączenie niz z Madrytem...
Lata Easyjet z Krakowa do Berlina ale nie zdązysz sie przesiaść na lot do Madrytu, chyba że przebnocujesz w Berlinie. AIRBERLIN jest drogi i często ma przesiadki na Majorce...tam ma swoją siedzibę...wiec, rozważ...i prosze o kontakta jak potrzebujesz...
Madzzia w sprawie taniego dojazdu do Madrytu poprawiam swój email; [email]
I bez obaw...jeszcze jestem normalny i pomogę.
Ach...i jeszcze jedna falta.
Z Londynu trzeba sie przesiąść na Easyjet do Madrytu. Rayanair lata najbliżej do Zaragossy i Valeci. Autokar z Zaragossy do Madrytu 14 euro linia; Continetal.
rico99 ale ty chyba w polsce jestes... z tego co widze po IP
Tak, bo mam przewę świąteczną i poświąteczną 20.01. wracam via Andaluzja. Od 23.01. pracuję w swojej tnz. u znajomego Niemca firemce; Reformas - Renovierung S. L. 04760 Roquetas de Mar, av. Las Marinas 172...pozdawiam.
Magda, jeszcze szukasz tych najtańszych połączeń ???
Jak Tak szybko i tanio chcesz jechać to 14.01 o 7.30 z Polkowic możesz pojechać z moimi przyjaciółmi, małżeństwem z dwójką dzieci - - bezp. do Madrytu i wylądujesz w Mostolesie... Wracają po świetach do siebie. Na stałe tam mieszkają. Srodek komunikacji " craisler voyager 7 os." Koszt ? Już taniej niż za DARMO się nie dostaniesz..kup dzieciom po dobrej czekoladzie i jedź. Mnie i nas już trochę znasz...hasło.i poczta...A. M. Jopek. pa pa...
witaj jesli moge sie zapytac gdzie kupowalas bilet ? przez internet czy w agencjii? dzieki
pa
Kręć ten numer i będziesz hepy...[tel]
Hallo! Jestem w Berlinie i potrzebuje pomocy. Chce sie dostac jak najtaniej samolotem do Madrytu. Prosze o pomoc na GG.6542368 badz na nr. tel. [tel]Chce leciec 15.09.2006 Z gory bardzo dziekuje.
mozesz podac mi tych przewoznikow...namiary...chce jechac z Madrytu do polski
a tak z 500 euro bys jeszcze nie chcial? podaj nr konta :)
Ma ktoś pomysł jak się dostać około 20 grudnia do Madrytu i wrócić około 6 stycznia do Polski. Jakoś szukam tych tanich biletów i nic nie mogę znaleźć !! Proszę o pomoc !!! Nie mogę znależć nic taniego. Z góry dziękuję !!!
na miesiac przed okresem Swiatecznym to trudno znalezc tanie bilety.
CHoc wydawaloby sie ze wiecej ludzi jedzie do Polski i potem wraca...

zobacz
rumbo.es
edreams.es
viajar.com
terminalA.com

moze autobusy
orbis/alsa
sindbad.pl
Byłem w biurze podróży i wiem że w maju można lecieć do Madrytu7 za około 340 zł z Warszawy a z Berlina easy jet za 128 zł.Najlepiej przejdź się do jakiegoś biura podróży i zapytaj!Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa