Ja chodze na kurs do szkoly Estudio General Luiliano, wlasnie koncze drugi poziom, ktory trwa 4 miesiace,od lutego ide na 3 poziom, koszt jednego semestru to 325€,ale w 4 miesice mona sie sporo nauczyc, bo mamy spotkania 3 razy w tyg po 2,5 h.Z tego co wiem to jest w tej szkole tez kurs wakacyjny, przez caly lipiec zajecia od pon do pt, 4 godziny dziennie, on kosztuje 500€, adres internt tej szkoly: www.estudigeneral.com;generalnie nie ma tu az takiego wyboru w szkolach, polecam te,bo jest naprawde dobra.Sa tez tansze kursy ale wtedy maja miej godzin tygodniowo albo tylko 2 poziomy nauczania itd.Pokoj mozna wynajac od 100€ do 250€ za naprawde fajny pokoj w centrum miasta,wiec nie jest strasznie drogo.Ja mieszkam na razie u rodziny hiszpanskiej,ale od czerwca planuje znalec cos swojego,stad orientuje sie mniej wiecej w cenach.Jesli chodzi o inne wydatki to za 150€-200€ na miesiac spokojnie mozna tu sobie pozyc, mam na mysli wyzywienie, jakies imprezy czasem wyjscie do kawiarni czy na piwo.
Moj [email] jesli bede w stanie chetnie pomoge,pozdrawiam,pa