Szukam opiekunki dla dziecka (Madryt)

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam opiekunki - najchętniej Polki mówiącej po hiszpańsku - dla dziewczynki (2 lata). Praca po kilka godzin dziennie, jestem elastyczny w tym zakresie. Lokalizacja: Madryt, Mirasierra.
Tel. kontaktowy: 685944208
Pozdr
Przemo
A dlaczego szukasz tutaj. Przecież możesz pojechać na "Pacifico", na polską msze i tam jak powiesisz ogłoszenie to kilkanaście panienek zgłosi się odrazu..może chcesz tel. do Gienka lub Mariana ( nasi księża) oni załatwią Ci "w mig". Więc chcesz do nich nr. ? Nawet jak jesteś niewierzący, kościół i polonia to "źródło". Choć ja uważam że środowisko polaczków w Madrycie, poza paroma wyjątkami to - BAGNO społeczne...pa pa. Całuski dla dzieciątka.
Jestem Polka nie mowiaca po hiszpansku niestety ale mowie dobrze po angielsku i niemiecku. Jesli chcesz to odezwij sie na mojego maila: [email] Przebywam aktualnie w Bilbao gzdie mieszkam z moim chlopakiem nomen omen hiszpanem.

Pozdrowienia
jestem zainteresowana ta praca tylko ze ja nie mowie po hiszpansku ale za to bardzo dobrze po angielsku i mam doswiadczenie (jestem au pair od roku ) opiekuje sie 3 dzieci chcialabym wiedziec wiecej szczegolow na temat tej pracy.obecnie rowniez mieszkam w madrycie jezeli jestes zainteresowany to napisz [email]
Dobrze znam j. hiszpański i angielski przebywam w Madrycie jeśli chcerz to zadzwoń o 8 wieczór tel. 34677323519
rozwalacie mnie dziewczyny. Jeżeli chcesz to zadzwoń, jeżeli jesteś zainteresowany. To chyba Wam powinno zależeć na robocie!! Toż to nie agencja towarzyska. Rico 99 też mnie rozwalił. Środowisko Polaków w Madrycie to Bagno, a poźniej Całuski dla dzieciątka. Obleśny jesteś!!
jestem w szoku"srodowisko polaczkow w Madrycie to BAGNO" A mozna wiedzec co ty wiesz na ten temat?Ja nic na ten temat nie wiem.No chyba ze sam z tego srodowiska pochodzisz.Jak w kazdym srodowisku zdarzaja sie dobrzy i zli ,pracowici i leniwi ale zeby tak od razu uogolniac?
no coz dziwne ????? to ogloszenie spotkalam juz kilka razy w kilu miejscach i powtarza sie juz dosyc dlugo.Zadnej chetnej nie ma do pracy dziwne........
Witaj.
Jestem w madrycie i poszukuje pracy.
Mam 32 lata jestem uczciwa i pracowita,uczes ie hiszpanskiego w szkole w madrycie.
Prosze o kontakt jak to jeszcze aktualne:
888641805
WitamrnMam na imie Agata. Mam 21 lat i jestem studentką trzeciego roku. Mieszkam w Warszawie i poszukuję pracy jako opiekunka do dziecka na czas wakacji (lipiec - wrzesień). W tym miesiący kończę kurs podstawowy języka hiszpańskiego, ale rozumienie mówionego języka hiszpańskiego nie sprawia mi problemu. Lubię pracę z małymi dziećmi, jestem cierpliwa i potrafię wykrzesać z siebie duzo energii. rnJeżeli byłby Pan zainteresowany proszę o kontakt na [email] lub na numer komórkowy [tel].rnrnZ poważaniemrnAgata Korecka
słuchaj rico29.Bagno to jesteś Ty!!!!!!!Moja rodzina w Madrycie jest bardzo pożądna i sympatyczna i nie obrażaj ludzi!łajzo!
Witam.
Szykuje wyjazd do Hiszpani, chce sobie tam ulozyc zycie . poszukuje wiec mieszkania i pracy.
A moze jest ktos chcetny wyjechac razem ze mna.jesli tak to piszcie [email]
pozdrawiam
witaj pewnie niejest juz aktualna ta oferta,ale moze potrzebuszesz kogos do pomocy lub ktos z twoich znajomych..podejme sie pracy jako pomoc domowa i zajme sie dziecmi.posiadam prawojazdy ,bede w madrycie od10lipca do 1sierpnia.Z góry dzieki ....to moj [email]
witam jak aktualne jeszcze to jestem w madrycie i jestem bardzo zainteresowana moj nr tel to 664581941 pozdrawiam aga
witam obecnie mieszkam w madrycie,jestem polka dobrze znam angielski, studiuje pedagogike, jesli oferta jest aktualna to prosze o kontakt 662257701 .pozdrawiam magda
hej mam na imie Kaska, jestem zainteresowana twoim ogloszeniem w sprawie opiekunki do dziecka, jestem magistrem pedagogiki spolecznej, mam doswiadczenie w opiece nad dziecmi, rok czasu pracowalam jako wychowawca w domu malego dziecka w Lodzi. Ale jest jedno ale:) niestety nie znam hiszpanskiego,posluguje sie jedynie polskim i angielskim. Jakbys byl zainteresowany prosze o odpowiedz.
Z pozdowieniami Kaska
halo dziewczyny ZAUWAZCIE ZE TO OGLOSZENIE JEST ZE STYCZNIA!!... wiec moze juz opieka nie jest potrzebna..
Bardzo chętnie podejmę się opieki. Na pewno już znalazłeś kogoś, ale jak w przyszłości Będziesz potrzebował osoby kochającej dzieci, znającej język hiszpański to bardzo chętnie:)Mam 23 lata, jestem odpowiedzialna.Pozdrawiam [email]
Ja bym baaaardzo chciała tylko dopiero maturę mam za rok więc chyba nie bardzo bo szkoły nie chce opuścić. Chyba że na wakacje :P Znam dobrze hiszpański bo zdaje z niego maturę. Do tego na poziomie rozszerzonym również angielski i rosyjski. No i średnio po niemiecku bo mam w szkole od kilku lat. Bardzo chce podszlifować mój hiszpański przed matura. Pomogłabym chyba też pod tym względem że mam malutką siostrę (ma 2,5 roku) jest 15 lat młodsza i naprawdę umiem się nią zajmować :) Jakby jednak odpowiadało na wakacje to chętnie :) Pozdrawiam
Marta...Te ogłoszenie jest z 2006 roku pewnie nie aktualne.
Raaacja. Nie zauwazylam ... No nic. A moze ktos z was zna kogos kto potrzebuje pomocy w Hiszpanii na wakacje?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa