Santiago Bernabeu

Temat przeniesiony do archwium.
hejo!!mam pytanko..był ktos na tej arenie marzen ;) bo ja chce sie wybrac w lipcu do /madrytu i przy okazji zwiedzic stadionik ale poniewaz real nie gra meczy w lipcu(turne po zapewne Chinach albo USA) to ile kosztuje tourne po S.Bernabeu - tzn. zoabczenie szatni i stadionu oraz tam chyba jeszcze jest shop i tam gdzie sa trofea ile to kosztuje?czytałm cos ze ok.9E ale cos mi to mało...prosze o newsy!!
ej ludzie!co wy!tylko do Barcelony jezdzicie!!no prosze was!!
Cierpliwości trochę :)

Dlaczego 9 euro to według Ciebie za mało? Na stronie stadionu jest właśnie taka cena, na innych o Madrycie lub klubie piłkarskim również, więc może jednak jest ona prawdziwa :)
W zeszle wakacje stadion w Barcelonie i muzeum mozna bylo zwiedzic za 6 euro. Ale tam jest duzo wiecej ciekawszych rzeczy do zwiedzania niz stadion...
Sklep jest, wchodzisz za darmo, ale za spodenki czy koszulki placisz slono...
dziękowac!!;*
aaa i mam pytanko ;) tam jest otwarte cały rok co nie?-tak mysle przynajmniej...bo niestety na mecz w lipcu na SB sie na 99% nie zalapie ;( ani tez nikogo nie spotkac bo pojada na Tourne gdzies tam ;(
A kto by zamykał w szczycie sezonu turystycznego taką kurę znoszącą złote jajka? :)))
no ja mam przed sobą bilecik z sierpnia 2005. Byłam osobiscie. Cena: 9euro. warto. DOstajesz ksiązeczke z opisem zwiedzanych zakątków. Na pierwszej stronie widnieje napis:
" En esta fábrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños¨
Jest fajna trasa wytyczona. Od widoku z gornych trybun poprzez mozliowsc dotkniecia murawy no i przejscie obok lawek dla trenerow, szatnie, nawet udostepnione sa ubikacje i miejsce do masazau. Na koniec sklep z ogromnymi sumami. A jezeli chodzi o godziny to ja pamietam, ze sobie na stronce sprawdzalam, bo chyba do 16 albo 17 jest tylko czynne. Polecam :)
Kochani.
Bywałam na Santiago co dwa tygodnie mieszkając trzy stacje mera od stadionu przez dwa lata , ąz odkryłam rzecz bardzo ciekawą a mianowicie że atmosfera na Santiago umywa sie do tej jaka jest na Vicente Calderon!!!!Polecam athletico naprawde!!
Moze... Ale to grzech byc w Madrycie i nie poswiecic chwilki zeby zobaczyc stadion krolewskich. Jeszcze tam nie bylam, ale mam nadzieje, ze mi sie w krotce uda. Ceny jak widzicie sa bardzo przystepne, wiec moze warto? Choc osobiscie poszlabym na ich mecz, slyszalam, ze to co sie tam wtedy dzieje, przypomina karnawal w Rio. No i chocby dla Raula:P
ja tez bym baardzo chciała ale to niestety nie da sie zrobic przez wakacje poniewaz sa na tourne chyba ten rok to USA...;( mało prawdopodobne jest niestety to ze spotkamy ich na ulicy.,..aaa mam jeszce pytanko..tam wchodzi sie normalnie głownym wejsciem i przy kasie kupuje sie bileciki??to prawda ze to grzech..nie wybaczalny ;)
Myszki nie ma żadnego "karnawału" tylko ten specyficzny pomruk tysiecy ludzi robi wrażenie.Ale zgadzam sie z tym iż jest to jedna z atrakcji w Madrycie....
Ja byłam w styczniu i faktycznie cena to 9 euro
Temat przeniesiony do archwium.