Czesc od 3 miesiecy jestem au-pair na Majorce, 20 km od Palmy. Mieszkam z angielska rodzina, do szkoly chodze z ludzmi z Niemiec, moi sasiedzi to Wlosi, Hiszpanie i Australijczyce...gdzie sá Polacy??//jezeli jestes tam odezwij sie. mozemy sie spotkac
mieszkam w Andratx, do szkoly chodze w Santa Ponsa, czesto tez jestem w Palmie
[konto usunięte]
23 lut 2006
Hej!
Tez jestem au pair na Majorce- w Palmie, juz ponad pol roku, ja z kolei mam znajomych gownie Polakow, chetnie sie spotkam z toba, moj e-mail [email] znac jak pracujesz i kiedy jestes w Palmie,pa
[konto usunięte]
24 lut 2006
andratx jest 30 km od palmy a nie 20 i bardzo ci wspulczuje bo to straszne miejsce,szare i zamieszkale przez strarych mallorkinow plotkarzy i przez niemcow alkoholikow.beznadziejne waskie ulice i notoryczny brak miejsca do parkowania-a w srode jak jest targ to mozna wogole zapomniec! co krok nowa budowa i pelno kurzu.sa na mallorce zdecydowanie ladniejsze miejsca ale nie zawsze mozna sobie wybrac miejsce pobytu.no i na placa w andratx nie mozna sie spokojnie napic kawy bo bedziesz zlustrowana z gory na dol.dobrze ze mozesz sie czasem z tamtad wyrwac.pozdrawiam.
[konto usunięte]
07 mar 2006
Hola Iwona...
Jaki ten swiat maly... Przypadkiem trafilam na to forum!
Napisz mi co robimy w sobote :)
POzdrawiam
Marta (Palma)
[konto usunięte]
09 mar 2006
http://wiadomosci.onet.pl/1275058,12,item.html
[konto usunięte]
09 mar 2006
czesc!!!
chcialabym sie dowiedziec cos o miejscowosci santa eugenia na majorce, czy jest tam fajnie i blisko do morza jak tam jest? z gory dzieki
Serdecznie pozdrawiam
od niespełna roku mieszkam i pracuję na majorce w miejscowości SANTA PONSA od poniedziałku od piatku czas mam tak wypełniony , że niemam czasu nawet dla siebie ale w soboty i niediele nie wiem co z sobą zrobić , chętnie poznałbym bratnią duszę do wspólnych rozmów i spędzania wolnego czasu. Jeśli masz podobne odczucia proszę o kontakt.
pozdrawiam
Ajlowianka
22 kwi 2008
Hey!
Ja mieszkmam w Palmanovie i jestem tu od 2 lat! Tez z przyjemnoscia poznam nowych ludzi, szczegolnie polakow, gdyz nie znam ich tu zbyt wielu;)
Moj email to: [email] Pozdrawiam
majuska32
29 kwi 2008
Hej Chetnie poznam jakis ciekawych ludzi,mieszkajacych na stale na Majorce,ja mieszkam S`Arenal,pozdrawiam i podaje moje gadu.1[tel]
arczenko
26 gru 2008
Siemka :) mieszkam w Palmie od 2 lat i szukam jakichś znajomości ogólnie :)) bo nudno sie zaczyna robić.. mój numer gg://3[tel]zapraszam i pozdrawiam.
robin1270
25 lis 2009
WITAM CIĘ SERDECZNIE , JESTEM NA MAJORCE JUŻ OD CZTERECH LAT I DOKUCZA MI SAMOTNOŚĆ , JEŚLI BĘDZIESZ MIAŁA CHĘĆ ODPISZ